Libnet.ro
UNICEF

20:30

EGIPT: Cel putin 16 oameni au fost raniti in urma unui atentat la metroul din Cairo

România Liberă România Liberă,
EGIPT: Cel putin 16 oameni au fost raniti in urma unui atentat la metroul din Cairo

Islamistii sustin ca au in vedere sa-i razbune pe sustinatorii lui Morsi, care, de la demiterea presedintelui, au fost vizati de o campanie sangeroasa de reprimare, soldata cu peste 1. 400 de morti, majoritatea manifestanti islamisti. continuă pe România Liberă

Cairo: Cel putin 16 persoane au fost ranite intr-un atentat cu bomba la metrou

Cel putin 16 persoane au fost usor ranite, joi, dupa ce o bomba artizanala a explodat intr-un vagon al unui tren de metrou din Cairo, relateaza AFP. in urma exploziei cel putin patru persoane au fost ranite,.

Inundatii GRAVE in Italia. Cel putin doi oameni au murit, ARMATA a intervenit in zonele afectate

Update 20. 44 - Bilantul intemperiilor produse in ultimele 24 de ore in nordul Italiei este de doi morti, anunta autoritatile italiene, dupa gasirea corpurilor a doi pensionari luati de aluviuni. S-au.

Cel putin 47 de copii AU MURIT in urma unui atentat sinucigas intr-un colegiu din Nigeria

Un atentat sinucigas s-a soldat luni cu cel putin 47 de morti si 79 de raniti intr-un colegiu din nord-estul Nigeriei, a anuntat pentru AFP politia nigeriana, care a acuzat gruparea islamista Boko Haram de.

Buzau: Cinci oameni au fost raniti intr-un accident rutier

In urma accidentului, ale carui cauze nu au fost stabilite pana in prezent, au fost ranite cinci persoane - soferul autoturismului cu numere de Ilfov, care era singur in masina, soferul celei de-a doua masini si trei pasageri, toti barbati.

Un roman din Italia a murit intr-un incendiu declansat chiar de el din cauza geloziei. Sase membri ai familiei sale au fost raniti

Un roman a murit, iar sase membri ai familiei sale au fost raniti intr-un incendiu declansat din gelozie, intr-o casa situata in apropiere de Torino, in nordul Italiei, relateaza site-ul BlitzQuotidiano. it.

NIGERIA: Cel putin 47 de ELEVI ucisi si 79 raniti, intr-un atentat sinucigas

A avut loc o explozie provocata de un kamikaze intr-un colegiu din Potiskum, in statul Yobe, a declarat Emmanuel Ojukwu, purtatorul de cuvant al politiei nigeriene. Exista 47 de morti si 79 de raniti in randul elevilor, a adaugat el, precizand ca gruparea Boko Haram este suspectata de comiterea masacrului.

Leonard Doroftei renunta, cel putin deocamdata, la demisia din fruntea Federatiei Romane de Box

Presedintele Federatiei Romane Box, Leonard Doroftei, a declarat ca a fost tentat sa renunte la functie, insa nu putea face acest lucru inaintea de a organiza turneul Centura de Aur, informeaza Mediafax. Am.

Incendiu in Italia: Un roman a murit, iar alti sase membri ai familiei sale au fost raniti

Un roman a murit, iar sase membri ai familiei sale au fost raniti intr-un incendiu declansat din gelozie, intr-o casa situata in apropiere de Torino, in nordul Italiei, relateaza Blitz Quotidiano. Incidentul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )