Libnet.ro
UNICEF

10:45

Un calculator Apple 1 a fost vandut pentru suma de 365.000 de dolari

B1 B1,
Un calculator Apple 1 a fost vandut pentru suma de 365.000 de dolari

Un calculator Apple 1 complet functional, a fost adjudecat joi pentru suma de 365. 000 de dolari la o licitatie organizata la casa Christies, noteaza Reuters. Potrivit Christies, acesta este singurul calculator. continuă pe B1

Licitatie Apple: un computer, care i-a apartinut lui Steve Jobs, vandut pentru suma de 365.000 de dolari

Un computer Apple-1, in perfecta stare de functionare, pe care cofondatorul companiei, Steve Jobs, l-a vandut personal din garajul parintilor sai pentru 600 de dolari, in 1976, a fost vandut joi, la o licitatie organizata de Christie039;s, pentru 365.

Fotografia care a stabilit un RECORD. A fost vanduta pentru suma de 6,5 MILIOANE de dolari

Fotograful australian de peisaje Peter Lik a stabilit un record mondial dupa ce un colectionar privat a platit 6,5 milioane de dolari pentru o poza a artistului, reprezentand o imagine a canionului Antelope din.

O fotografie realizata de Peter Lik a fost vanduta pentru suma record de 6,5 milioane dolari (FOTO)

Un colectionar privat a platit 6,5 milioane dolari pentru o fotografie a lui Peter Lik ce rerpezinta o imagine a canionului Antelope din Arizona, SUA, australianul stabilind astfel un record mondial, relateaza.

Sediul Scotland Yard a fost vandut unui fond de investitii din Abu Dhabi

Sediul Scotland Yard din Londra a fost vandut unui fond de investitii din Abu Dhabi pentru 370 milioane de lire sterline 470 milioane euro), a anuntat azi primarul Londrei, Boris Johnson, transmite AFP.

Dosarul in care Dan Voiculescu este acuzat de santaj a fost amanat pentru 7 ianuarie

Judecarea dosarului in care Dan Voiculescu este acuzat de santajarea administratorului RCSRDS, Ioan Bendei, a fost amanata de catre magistratii Curtii de Apel Bucuresti pentru data de 7 ianuarie, informeaza.

Eurocopter Romania: 20 de elicoptere Puma au fost modernizate pentru Fortele Aeriene Britanice

Eurocopter Romania a finalizat modernizarea a 20 de elicoptere Puma pentru Fortele Aeriene din Marea Britanie, in cadrul unui contract in valoare de 300 milioane de euro, ambasadorul Paul Brumell spunand ca proiectul a fost unul de succes, desi a.

Doua firme au fost condamnate pentru suprafacturarea aprovizionarii trupelor americane in Afganistan

Doua filiale ale unei companii au fost condamnate, luni, la plata unei amenzi in valoare de 434 de milioane de dolari pentru ca au suprafacturat livrari de apa si hrana catre trupele americane in Afganistan, a.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )