Libnet.ro
UNICEF

14:15

Calin Popescu Tariceanu s-a intalnit cu vicepresedintele SUA: Seful Senatului l-a invitat in Romania pe Mike Pence

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu s-a intalnit cu vicepresedintele SUA: Seful Senatului l-a invitat in Romania pe Mike Pence

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, s-a intalnit, marti, la Washington, cu vicepresedintele SUA, Mike Pence. Cu aceasta ocazie, Tariceanu l-a invitat pe liderul american sa viziteze Romania,. continuă pe B1

Tariceanu, intrevedere cu vicepresedintele SUA

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, aflat intr-o vizita la Washington, a avut o intrevedere cu vicepresedintele Statelor Unite, Mike Pence, presedinte ex-officio al Senatului SUA, cu gen. lt. r).

Calin Popescu-Tariceanu, intrevedere cu senatorul republican pentru Texas

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, aflat intr-o vizita la Washington, a avut o intrevedere cu Ted Cruz, senator republican pentru statul Texas, fost candidat la alegerile prezidentiale din 2016, prilej cu care demnitarul roman a pledat pentru necesitatea dinamizarii contactelor bilaterale intre forurile legislative.

Instanta Suprema a amanat sentinta in dosarul lui Calin Popescu-Tariceanu

Un complet de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta definitiva in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat in pr.

Instanta Suprema ar putea da sentinta definitiva in dosarul lui Calin Popescu-Tariceanu

Un complet de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta definitiva in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat in pr.

Robert Cazanciuc, mesaj pentru Calin Popescu Tariceanu: Sa aiba incredere in Comisia juridica

Presedintele Comisiei juridice din Senat, Robert Cazanciuc, spune ca Tariceanu trebuie sa aiba incredere in comisie, pentru ca, dupa ce vor studia dosarul, senatorii juristi vor discuta si vor propune.

Tariceanu s-a intalnit, la Washington, cu vicepresedintele SUA Mike Pence, pe care l-a invitat in Romania

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, s-a intalnit marti, la Washington, cu vicepresedintele SUA Mike Pence, pe care l-a invitat sa faca o vizita in Romania pentru a se informa nemijlocit, intr-o tara din prima line a flancului estic al NATO, asupra realitatilor si actualitatea temelor discutate.

intrevedere Tariceanu - vicepresedintele SUA

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, aflat intr-o vizita la Washington, a avut o intrevedere cu vicepresedintele Statelor Unite, Mike Pence, presedinte ex-officio al Senatului SUA, si cu gen. lt. r) Keith Kellogg, consilierul acestuia pentru securitate nationala.

intrevedere Tariceanu - Mike Pence. Ce a discutat liderul ALDE cu vicepresedintele Statelor Unite

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a avut o intrevedere cu vicepresedintele Statelor Unite. Mike Pence, cei doi discutand despre parteneriatul strategic intre Romania si SUA. De asemenea, liderul ALDE a avut o intrevedere cu senatorul Ted Cruz.

Iohannis le bate obrazul lui Dragnea si lui Tariceanu: Mi se pare ciudat

Presedintele Klaus Iohannis a luat act de faptul ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu nu vor participa la consultarile de la Palatul Cotroceni. Seful statului are programate consultari cu partidele la Palatul Cotroceni, joi si vineri. Liderii PSD, respectiv ALDE adica Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au sustinut, insa, ca nu [] .

ICCJ: Pronuntarea in cazul Tariceanu, amanata

Completul de cinci judecatori al inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ) a amanat pentru 22 aprilie pronuntarea sentintei definitive in dosarul in care Calin Popescu-Tariceanu, presedintel Senatului este acuzat de marturie mincinoasa.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )