Libnet.ro
UNICEF

20:45

Calin Popescu Tariceanu voteaza motiunea de maine: Vor fi opt voturi de la ALDE pentru a cadea Guvernul!

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu voteaza motiunea de maine: Vor fi opt voturi de la ALDE pentru a cadea Guvernul!

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a vorbit in exclusivitate la Punctul de intalnire despre sustinerea motiunii de cenzura pe care o va vota maine. continuă pe Antena3

CALIN POPESCU TARICEANU: Pe un tintar facut astazi cu toti parlamentarii, excluzand PNL, USR, PMP, motiunea va trece

Presedintele ALDE, senatorul Calin Popescu Tariceanu, a declarat astazi, la Galati, ca asa cum se prezinta astazi lucrurile in Parlament, motiunea de cenzura, ce urmeaza sa fie votata luni, va trece.

Se amana alegerile locale 2020? Anuntul facut de Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE

Desi ar urma sa aiba loc in mai putin de o luna, se pare ca alegerile locale 2020 sunt in pericol. Anuntul a fost facut de Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE. Alegerile locale 2020 vor avea sau nu loc? Candidat la Primaria Generala a Capitalei, Calin Popescu Tariceanu a declarat ca a cerut amanarea alegerilor .

CALIN POPESCU TARICEANU: Amanarea alegerilor locale, chiar si un an, nu ar fi o problema insurmontabila

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca amanarea alegerilor locale, chiar si cu un an, nu ar fi o problema insurmontabila, in conditiile in care scrutinul din septembrie nu se poate desfasura in conditii normale, conform Agerpres.

Calin Popescu Tariceanu cere amanarea alegerilor locale. Care este motivul

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, candidat la Primaria generala a Capitalei, afirma ca a cerut amanarea alegerilor locale. Motivul? Campania electorala nu se poate desfasura in conditii normale din cauza masurilor luate pentru combaterea pandemiei.

Calin Popescu Tariceanu: Este inadmisibil sa tratati atat de iresponsabil o problema atat de importanta!

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, i-a acuzat pe Ludovic Orban si presedintele Klaus Iohannis de iresponsabilitate in cazul mastilor pe care elevii ar fi trebuit sa le primeasca la inceputul anului scolar, dar despre care Iohannis a anuntat, ieri, ca nu este obligatia guvernului.

TARICEANU: Noi, cei de la ALDE, vom vota motiunea cu 2 maini

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca reprezentantii formatiunii vor vota motiunea de cenzura cu doua maini. Cu sau fara criza medicala, acest guvern trebuie sa plece, pentru ca oricum nu se ocupa de criza medicala si mai ales de cea economica, sustine el.

Tariceanu si-a lansat programul pentru Primaria Capitalei: transport public gratuit si subventii pentru centrale de apartament

Subventionarea achizitiei de centrale individuale de apartament, transportul public gratuit si amplasarea Columnei lui Traian in Piata Victoriei se numara printre proiectele pe care le propune pentru Bucuresti fostul premier Calin Popescu-Tariceanu, candidat ALDE la Primaria Capitalei.

TARICEANU CATRE GUVERNANTI: E inadmisibil sa nu gasiti cateva milioane pentru a da masti la inceputul scolii

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a criticat autoritatile ca nu asigura masti de protectie elevilor si profesorilor in noul an scolar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )