Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cand trebuie vaccinati cei care au avut COVID si ce se intampla daca primesti vaccinul in timp ce esti infectat

Adevărul Adevărul,
Cand trebuie vaccinati cei care au avut COVID si ce se intampla daca primesti vaccinul in timp ce esti infectat

Medicii Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara le recomanda persoanelor care au COVID-19 sa se vaccineze la 30 de zile de la obtinerea unui test negativ. Totusi, sustin medicii, vaccinarea unei persoane afectate de boala nu este o problema. continuă pe Adevărul

Prima doamna a Frantei a avut COVID. Cu ce simptome s-a confruntat!

Brigitte Macron, prima doamna a Frantei, a fost testata pozitiv cu COVID-19 chiar in Ajun de Craciun, dupa ce si Presedintele Emmanuel Macron trecuse prin aceasta experienta. Afla cu ce simptome s-a confruntat.

Noua lista cu zona galbena. Cei care vin din aceste tari trebuie sa se izoleze 14 zile

Lista tarilor si zonelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizata vineri de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, cei care sosesc in Romania din aceste zone fiind obligati sa intre in carantina pentru 14 zile la domiciliu sau intr-o locatie pe care o anunta autoritatilor.

Presedintele Trump sustine ca membri ai ANTIFA sunt cei care au incitat la violenta la Capitoliu

Presedintele Trump considera ca membri ai ANTIFA sunt cei care au incitat la violenta la Capitoliu, .

Raed Arafat, despre campania de vaccinare anti-COVID-19: Stam bine, dar e inca mult de facut Mesaj pentru cei care nu vor sa se vaccineze (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a primit, luni, prima doza din vaccinul anti-COVID-19. El s-a declarat multumit de modul in care s-a desfasurat pana acum campania de vaccinare,.

Business report O noua taxa auto. Greseli incredibile si suspiciuni de frauda la ASF. Iulian Stanciu QA. Ritmul vaccinarii trebuie marit de 15 ori. Solutii pentru cei care au amanat plata ratelor pentru 9 luni, dar inca nu le pot relua

Fiscul spera sa prinda traficanti ce platesc cu monede virtuale, in timp ce Combaterea Spalarii Banilor nu are sef de 3 luni * Ministrul Mediului anunta introducerea unei noi taxe auto * Nu ne vindem tara, varianta 2021 * Ce spun angajatorii despre bonusul de 50 de lei pentru vaccinarea angajatilor * George Butunoiu: Centrarea carierei: pe industrie sau pe job? * Fiscul avea acces la date la cerere, de astazi le primeste zilnic de la banci * Greseli incredibile si suspiciuni de frauda la ASF. Posibile mingi ridicate la fileu firmelor supravegheate. Angajati anchetati * Iulian Stanciu QA. Cum sa te gandesti la viitor, educatie si prosperitate, valoarea esentiala a greselii si viteza in decizii * Marea vaccinare ritmul actual trebuie accelerat de 15 ori * Noua casa 2021: Cum arata acum fostul program Prima Casa, dupa toate schimbarile de anul trecut * Ce solutii au romanii care si-au amanat deja plata ratelor pentru 9 luni, dar inca nu pot relua rambursarea creditelor.

Barajul flotor de la Comarnic a cedat. Ministrul Mediului, Tanczos Barna: De vina sunt cei care arunca gunoiul in albiile raului. Munca de strangere a deseurilor va fi titanica (VIDEO)

Barajul flotor din amonte de podul de la Comarnic, pe raul Cerna, a cedat luni noapte. Se pare ca avaria a avut loc in urma presiunii deseurilor si a bustenilor de mari dimensiuni veniti din amonte. Barajul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )