Libnet.ro
UNICEF

06:15

Candidatul PSD la Primaria Clujului este vizat de un dosar penal. Suspiciuni de deturnare de fonduri in proiectul sau Formare continua la cabana

Adevărul Adevărul,
Candidatul PSD la Primaria Clujului este vizat de un dosar penal. Suspiciuni de deturnare de fonduri in proiectul sau Formare continua la cabana

Politistii clujeni efectueaza cercetari intr-un dosar penal de deturnare de fonduri la Inspectoratul Scolar Judetean Cluj. Exista suspiciunea ca in perioada in care la sefia Inspectoratului era Valentin Cuibus, actualul candidat al PSD la Primaria Cluj-Napoca, sute de profesori clujeni au beneficiat, ilegal, de formare continua la o cabana din Muntii Apuseni. continuă pe Adevărul

Confruntare intre candidatii la Primaria sectorului 3: Ce spun Aurelian Badulescu si Mihail Neamtu despre problemele sectorului. Cum a explicat candidatul PSD episodul controversat de la conferinta lui Nicusor Dan (VIDEO)

Candidatii pentru Primaria sectorului 3 al Capitalei, Mihail Neamtu PMP) si Aurelian Badulescu PSD) s-au intalnit intr-o confruntare electorala, marti seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician,.

Ce avere are, de fapt, Nicusor Dan, candidatul la Primaria Capitalei. Cum a strans bani pentru campania electorala

Care este averea candidatului la Primaria Capitalei si de ce bunuri se bucura acesta in comparatie cu alti colegi de breasla? Romanii au aflat de curand care a fost metoda prin care a reusit sa stranga bani pentru campania electorala. UPDATE: Nicusor Dan este noul primar al Bucurestiului, conform datelor exit-poll, publicate duminica, 27 septembrie, .

Raed Arafat a intrebat la DNA daca este suspect sau inculpat in vreun dosar penal

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a cerut DNA sa-i spuna daca apare in vreun dosar instrumentat de procurori, el spunand ca a facut acest demers ca urmare a atacurilor continue la adresa sa din partea postului Romania TV.

Hunedoara: O fata de 13 ani are dosar penal dupa ce a agresat o alta de 16 ani

O fata de 16 ani din Deva a fost batuta de o alta de 13 ani, in fata mai multor adolescenti, autoritatile sesizandu-se din oficiu, dupa ce au aparut imaginile pe o retea de socializare. Dosar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )