Libnet.ro
UNICEF

12:31

Cantareata Sinead OConnor a fost gasita, la o zi dupa ce fusese inclusa pe o lista cu persoane disparute

România Liberă România Liberă,
Cantareata Sinead OConnor a fost gasita, la o zi dupa ce fusese inclusa pe o lista cu persoane disparute

Cantareata Sinead OConnor, data disparuta duminica, dupa ce nu s-a mai intors dintr-o plimbare cu bicicleta, a fost gasita intr-o suburbie a orasului Chicago. continuă pe România Liberă

Cantareata Sinead OConnor a fost gasita: Vedeta fusese data disparuta de autoritatile din Chicago (VIDEO)

40 Cantareata Sinead OConnor a fost gasita, potrivit unui comunicat al politiei din Wilmette. Aceasta nu mai figureaza pe lista persoanelor disparute sau aflate in pericol, arata.

UPDATE Cantareata Sinead OConnor a fost gasita in siguranta, dupa ce a fost data disparuta

Cantareata irlandeza Sinead OConnor, in varsta de 49 de ani, a fost gasita si este in siguranta dupa ce a fost data disparuta timp de 24 de ore.

Cantareata Sinead OConnor este data disparuta, iar politia trateaza cazul ca pe o disparitie suicidara

Cantareata irlandeza Sinead OConnor, in varsta de 49 de ani, a fost data disparuta, iar politia din Chigaco incearca sa o gaseasca, cazul fiind tratat de autoritati drept o disparitie suicidara.

UPDATE Cantareata Sinead O'Connor a fost gasita de politie dupa ce a fost data disparuta

Cantareata irlandeza Sinead O'Connor 49 de ani) a fost gasita in Illinois dupa ce fusese data disparuta de duminica, cand a plecat cu bicicleta de la locuinta ei din suburbia orasului Chicago si nu s-a mai intors, anunta Reuters. Sinead O'Connor a fost localizata si este in siguranta. Nu este in niciun pericol, au declarat purtatori de cuvant ai politiei, citati de The Thelegraph si BBC.

Cantareata Sinead OConnor a fost data disparuta: Vedeta este cautata de politistii din Chicago (VIDEO)

Cantareata Sinead O'Connor a fost data disparuta si este cautata de politia americana, informeaza BBC News. Artista nu a mai fost vazuta de duminica dimineata, cand a plecat cu bicicleta d.

UPDATE: Sinead OConnor a fost gasita. Cantareata fusese data disparuta de duminica

UPDATE: Sinead OConnor a fost gasita in viata in suburbia din Chicago, unde fusese data disparuta. Anchetatorii au precizat ca vedeta era in siguranta.

Cantareata Sinead OConnor a fost gasita intr-o camera de hotel si internata la spital. Ce a patit artista

Cantareata Sinead O'Connor a fost gasita in viata si este bine, la 32 de ore dupa ce disparuse, anunta Politia din orasul american Chicago, fara a oferi detalii, informeaza Daily.

Cantareata Sinead OConnor a DISPARUT la Chicago. Artista vorbise recent despre sinucidere

Cantareata irlandeza Sinead OConnor, care a vorbit recent de sinucidere, a fost data disparuta luni la Chicago dupa o plimbare cu bicicleta, fiind in prezent cautata de politia locala.

Sinead OConnor, data disparuta. Cantareata nu s-a mai intors acasa de la o plimbare

A amenintat in repetate randuri ca se sinucide, iar acum panica i-a cuprins pe apropiatii si fanii cantaretei Sinead OConnor.

Cantareata Sinead O'Connor este cautata de politie dupa ce a fost data disparuta

Cantareata irlandeza Sinead O'Connor 49 de ani) este cautata de politia din Chicago, fiind data disparuta de duminica, dupa ce a plecat cu bicicleta de la locuinta ei din suburbia orasului si nu s-a mai intors, anunta Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )