Libnet.ro
UNICEF

01:05

Capitala si alte 13 judete din Romania, incluse de Belgia in zona rosie

Hotnews Hotnews,
 Capitala si alte 13 judete din Romania, incluse de Belgia in zona rosie

Alte 13 judete si Capitala au fost introduse de vineri de Belgia in zona rosie privind riscul de infectare cu noul COVID-19, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE). continuă pe Hotnews

Germania include Bucurestiul si alte 10 judete din Romania pe lista zonelor de risc

Autoritatile din Germania au actualizat lista zonelor de risc stabilita in contextul pandemiei de Covid-19, fiind adaugate atat capitala Bucuresti cat si alte 10 judete din Romania, respectiv Bacau, Braila, Brasov, Dambovita, Galati, Gorj, Ilfov, Prahova, Vaslui si Vrancea, anunta miercuri seara Ministerul Afacerilor Externe. Citeste si: Vizita in Romania a ministrului Muncii din Germania, amanata din cauza evolutiei Covid-19 in tara noastra.

Bucurestiul si 17 judete din Romania sunt incluse de Germania pe lista zonelor de risc

Autoritatile din Germania au actualizat lista zonelor de risc din Romania, lista stabilita in cont.

EXCLUSIV! Judetele din Romania pe care Germania le-a marcat ca zone de risc. Testarea este obligatorie. Initial erau doar 7

Sapte judete din Romania fusesera initial marcate ca zone de risc de autoritatile Republicii Federale Germania. Acum numarul acestora a crescut considerabil ca urmare a cresterii alarmante cu COVID-19.

CTP, umilit de un blogger din Romania: Eu nu stiu in ce lume traieste, exact, acest esuat

Dupa ce a fost facut cu ou si cu otet de vloggerul Shelly, un alt formator de opinie din mediul online il ia la rost pe celebrul jurnalist Cristian Tudor Popescu. Totul a pornit de la discursul anti-masca al regizorului Cristi Puiu, pe care l-a sustinut la TIFF. Cristian Tudor Popescu, umilt de bloggerul Contele .

Noua metoda a hotilor din Romania. La ce trebuie sa fim atenti

O metoda de inselatorie folosita in Romania a revenit in atentie, dupa ce multi romani au spus ca au fost inselati recent. Vorbim despre inselaciunea acoperisul. Victimele sunt atrase de preturile foarte mici care le sunt prezentate initial de meseriasi, insa ajung sa plateasca de 10 ori mai mult. inselaciunea prin metoda acoperisul te poate .

Scadere alarmanta a investitiilor straine din Romania. S-au diminuat enorm in 2020

Anul 2020 a adus o scadere alarmanta a investitiilor straine in tara noastra. Astfel, investitiile directe ale nerezidentilor in Romania s-au micsorat pana la 352 milioane de euro, in primele sase luni ale acestui an, comparativ cu 2,697 miliarde de euro, cat au fost in perioada similara a anului 2019, a informat Banca Nationala a .

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea activitatilor Opel din Romania de catre Trust Motors

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Trust Motors intentioneaza sa preia compania Opel Automotive R, care gestioneaza intreaga activitate desfasurata de Opel pe piata din Romania, potrivit unui comunicat al institutiei de concurenta, conform Agerpres.

Bomba silentioasa din Romania. Cat azotat avem la Constanta si de ce e mai periculos decat in Beirut

Azotatul de amoniu instabil care a explodat in Beirut vine din Georgia. O singura fabrica din Georgia produce substanta oe care Romania o importa masiv. Bomba silentioasa din Romania Inginerii romani au colectat o mostra gasita la o ferma din Oltenita si au descoperit ca are o concentratie de azot ce depaseste normele europene si .

Ultima ora. Vaccinul anti-COVID-19 aparut in Rusia, folosit si in spitalele din Romania? Klaus Iohannis a facut anuntul

Klaus Iohannis a anuntat in cursul zilei de miercuri ca nu va opta pentru vaccinul anti-COVID-19 anuntat de Rusia. in ciuda vestii bune anuntate de Vladimir Putin, presedintele Romaniei a oferit argumente pertinente pentru refuzul sau de a-l folosi in spitalele romanesti. in acest moment nu exista un vaccin anti-COVID aprobat in Uniunea Europeana in .

Carantinarea localitatilor din Romania, ilegala: al doilea proces pierdut de DSU

Mai multe localitati din Romania se afla in carantina institutionalizata din cauza pandemiei de Covid-19. Se pare insa ca masura este ilegala, iar cei care au contestat-o in tribunal au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )