Libnet.ro
UNICEF

01:05

Captura soc a politistilor din Olt: A fost prins barbatul care transporta 14 milioane de tigari de contrabanda

B1 B1,
Captura soc a politistilor din Olt: A fost prins barbatul care transporta 14 milioane de tigari de contrabanda

Cetateanul de origine sarba care transporta intr-un TIR zeci de mii de cartuse cu tigari netimbrate, a fost retinut vineri de politistii din Olt. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie . continuă pe B1

VIDEO Unul dintre cei mai vanati mafioti din lume a fost prins la Oradea. Unde se ascundea Vito Bigione

Unul dintre cei mai cautati mafioti italieni, Vito Bigione, inclus printre cei mai cautati 30 de fugari din lume, a fost capturat joi, la Oradea, intr-o actiune comuna a politistilor Antimafia din Italia si Oradea.

Faze tari: Nunta unei printese saudite la Paris s-a transformat ntr-un dezastru; Cum a fost prins un criminal de 90 de ani cu ajutorul unei bratari de fitness de la Fitbit; Casa de piatra? Asta da casnicie trainica daca mireasa are rochie din saci de cim

Cum a fost prins un criminal de 90 de ani cu ajutorul unei bratari de fitness de la Fitbit. Conform presei din Statele Unite ale Americii, un barbat de 90 de ani a decis sa. Motivul pentru care credinciosii isi duc animalele la biserica. Credinciosii din Lima obisnuiesc in aceasta perioada sa.

Un moldovean a fost prins cu un act de identitate falsificat. Explicatia barbatului i-a lasat pe politistii de frontiera fara cuvinte

Un moldovean a fost prins cu un act de identitate falsificat si a dat vina pe sotie, acuzand-o ca ea i l-a pus in bagaje. Cetateanul din Republica Moldova a fost controlat amanuntit la Punctului de Trecere a.

FOTO Tanar de 29 de ani decedat in Apuseni dupa ce a fost prins sub un tractor incarcat cu lemne

Un tanar in varsta de 29 de ani a decedat marti, dupa ce a fost prins sub un tractor, in localitatea Sohodol din Muntii Apuseni.

Infractorul care a evadat dintr-o inchisoare din Paris a fost prins dupa trei luni de cautari

O evadare ca-n filme a avut loc pe 1 iulie dintr-o inchisoare din Paris. Infractorul Redoine Faid, care a evadat cu ajutorul unui elicopter, a fost capturat dupa trei luni de zile in orasul Creil, din nordul.

VIDEO Cum s-a transformat un accident rutier in cea mai mare captura de tigari de contrabanda din Olt. Soferul a fost retinut

Un accident petrecut vineri-dimineata pe un drum din Olt s-a transformat intr-o captura-record a politistilor din judet, dupa ce un politist a inteles ce le spunea soferul sarb complicilor sai.

Infractorul care a evadat dintr-o nchisoare din Paris, cu ajutorul unui elicopter, a fost prins

Redoine Faid, infractorul care a evadat pe 1 iulie dintr-o inchisoare din Paris cu ajutorul unui elicopter, a fost capturat dupa trei luni in orasul Creil din nordul Frantei, au transmis reprezentantii politiei, citati de BBC, transmite Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )