Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO Unul dintre cei mai vanati mafioti din lume a fost prins la Oradea. Unde se ascundea Vito Bigione

Adevărul Adevărul,
VIDEO Unul dintre cei mai vanati mafioti din lume a fost prins la Oradea. Unde se ascundea Vito Bigione

Unul dintre cei mai cautati mafioti italieni, Vito Bigione, inclus printre cei mai cautati 30 de fugari din lume, a fost capturat joi, la Oradea, intr-o actiune comuna a politistilor Antimafia din Italia si Oradea. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai cautati mafioti din lume, CAPTURAT in Romania

Unul dintre cei mai cautati mafioti din lume, Vito Bigione, supranumit Contabilul Il commercialista),a fost prins, joi, la Oradea. Italianul, care era urmarit international, a fost condamnat pentru.

Unul dintre cei mai importanti chitaristi din istorie s-a stins din viata

Otis Rush, chitarist si cantaret de blues, a carui influenta a fost resimtita mai ales in genul rocknroll, a decedat sambata la varsta de 83 de ani, relateaza AFP care citeaza un anunt publicat de.

TRAGEDIE! Unul dintre cei mai apreciati DJ romani s-a stins din viata

Muzica romaneasca este in doliu! DJ Tigaie, pe numele sau real Daniel Stanciulescu, unul dintre cei mai vechi si apreciati DJ romani, s-a stins din viata. Acesta era unul dintre cei mai cunoscuti si.

Un centru modern de testare RD va fi deschis la Brasov de unul dintre cei mai mari jucatori din domeniul automotive

Schaeffler Romania marcheaza un nou pas important in dezvoltarea activitatilor de Research Development RD), prin punerea pietrei de temelie pentru unul dintre cele mai moderne centre de testare din tara.

Doliu in lumea academica: Unul dintre cei mai apreciati politologi a murit (FOTO)

Politologul Antoine Sfeir, specialist reputat al studiilor privind lumea araba si musulmana, a decedat in noaptea de duminica spre luni la varsta de 70 de ani a anuntat Cahiers de lOrient, publicatia pe care.

Cei mai buni chefi din tara vor gati la cea mai mare sarbatoare a orasului Oradea

Toamna Oradeana, cea mai mare sarbatoare a orasului, va aduce la un loc cei mai buni chefi din Romania, care vor gati de la burgeri suculenti, preparate din rata, porc sau fructe de mare, pana la clatite delicioase, cannoli si waffles. Festivalul aduce chiar si un muzeu al bucatariei romanesti de odinioara.

Ce concurent primeste cei mai multi bani de la Exatlon: E o femeie si are cei mai apetisanti sani din concurs! (FOTO)

Roxana Vancea a intrat de curand in echipa Faimosilor de la Exatlon si se pare ca nu este doar cea mai atragatoare concurenta a show-ului, ci si cea mai bine platita. Cum competitia din.

VIDEO Premiera Morometii 2, pe 5 noiembrie, la Sala Palatului

Dupa mai bine de 30 de ani, personajele lui Marin Preda, in regia aceluiasi Stere Gulea, se intorc pe marile ecrane, in pelicula Morometii 2. Imaginea filmului este semnata de Vivi Dragan Vasile, unul dintre cei mai apreciati directori de imagine din Romania. Premiera va avea loc pe 5 noiembrie, la Sala Palatului, de la ora 20.

Explozie la o fabrica din Italia! Pagubele sunt URIASE (VIDEO)

Un tanc de fermentare al unei vinarii din Italia a explodat. Astfel, fabrica a pierdut 30. 000 de litri de vin spumant Prosecco. Italia este unul dintre cei mai mari exportatori de vin spumant din lume. Potrivit.

KiK deschide al doilea magazin din Romania, la Piatra Neamt

Retailerul vestimentar KiK, unul dintre cei mai importanti discounteri de imbracaminte din Germania, cu o retea de peste 3. 500 de magazine in Europa, anunta lansarea celui de-al doilea magazin din Romania, in centrul comercial Winmarkt din Piatra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )