Libnet.ro
UNICEF

23:46

Care este cea mai mare problema a platformei Android

Playtech Playtech,
Care este cea mai mare problema a platformei Android

Google lanseaza in fiecare luna valorile de distributie ale Android si, de fiecare data, acestea spun o poveste ingrijoratoare. Numarul terminalelor cu Android din piata este foarte mare. Peste 85% dintre toate telefoanele inteligente din piata folosesc sistemul de operare creat de Google. Din pacate, modul defectuos prin care gigantul din Mountain View ofera actualizari []. continuă pe Playtech

Lufthansa pierde titlul de cea mai mare companie aeriana europeana in favoarea Ryanair

Compania aeriana irlandeza low-cost Ryanair a devansat compania germana Lufthansa din pozitia de cea mai mare companie aeriana europeana in functie de numarul de pasageri transportati, dupa ce compania germana a anuntat marti o crestere slaba, de doar 1,8% a numarului de pasageri transportati in 2016, potrivit Reuters.

Cea mai mare maternitate din Moldova, sabotata de propriul consilier juridic. Ne aflam intr-o situatie unica in tara

Cea mai mare maternitate din Moldova duce de un an un razboi absurd cu propriul consilier juridic. Maternitatea Cuza-Voda din Iasi are mai multe procese.

Utile:Cat costa un avort in Romania, in 2017; Ingredientul care iti indeseste parul si pe care l-ai ignorat pana acum; Cea mai mare greseala pe care o poti face cand e ger

Iasomia tine oboseala departe. Indienii o numesc regina florilor si in toata lumea este apreciata pentru frumusetea si parfumul ei. Iasomia nu este doar. Produse de curatare si ingrijire pe care nu ar trebui sa le amesteci niciodata. Exista anumite produse de curatare si ingrijire a casei pe care nu.

La 98 de ani, instructorul de yoga cu cea mai mare experienta din lume impartaseste tainele bucuriei de a trai: Nimic nu este imposibil FOTO VIDEO

Preda yoga de peste 75 de ani, persevereaza si se simte tot mai tanara. Tao Porchon-Lynch, instructorul cu cea mai mare experienta din lume la yoga, a descoperit secretul catre o viata echilibrata prin sport, gandire sanatoasa si o alimentatie care o mentine tanara.

Ninsorile se intorc, marti seara, in cea mai mare parte a tarii. Este in vigoare si un cod portocaliu de ger. Temperaturile ar putea ajunge pana la -29 de grade

Un cod portocaliu de ger puternic si polei va intra in vigoare, marti seara, in mai multe regiuni. Totodata, meteorologii au emis un cod galben de ninsoare, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Ninsorile se intorc, marti seara, in cea mai mare parte a tarii. Pana miercuri, va fi in vigoare si un cod portocaliu de ger. Temperaturile ar putea ajunge pana la -29 de grade

Un cod portocaliu de ger puternic si polei va intra in vigoare, marti seara, in mai multe regiuni. Totodata, meteorologii au emis un cod galben de ninsoare, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cod portocaliu de ger persistent, in cea mai mare parte a tarii, luni si marti. 5 judete din vestul tarii, sub cod galben

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua atentionari de ger persistent, valabile luni si marti, care acopera intreaga tara. Astfel, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova, Transilvania si Maramures se afla sub cod portocaliu de ger, inregistrandu-se minime cuprinse intre -29 si -15 grade, iar Crisana si Banat se afla sub cod galben.

VIDEO Cea mai mare Cetate din Romania, vazuta de la inaltime in vesmant alb

De sus, fiecare Cetate, Catedrala, Palat devin mai spectaculoase, intrucat detaliile isi dau mana intr-o imagine de ansamblu. Astfel de filmari, realizate cu ajutorul dronelor, au cate ceva din ochiul atotcuprinzator si zborul planat al pasarilor.

Apple este cea mai verde companie din tech, pentru al treilea an la rand

Apple isi foloseste puterea financiara enorma pentru a ajuta mediul inconjurator, pentru al treilea an consecutiv. Sunt multe motive ca cineva sa aprecieze firma Apple. Cei mai multi se gandesc la produsele atragatoare ale companiei conduse de Tim Cook. Altii sunt incantati de modul in care fiecare versiune noua de firmware pentru Mac-uri si iDevice-uri [].

Cu avionul, trenul sau autocarul? Care este cea mai convenabila varianta din Bucuresti spre marile orase din tara

Concurenta in crestere pe piata interna a operatorilor aerieni a propulsat avionul pe primul loc in functie de raportul cost-beneficiu in ceea ce priveste variantele de mijloace de transport la care se poate apela pentru a ajunge din Capitala intr-unul dintre marile orase din tara. Timpul mult mai scurt al calatoriei, dar si preturile doar putin mai mari comparativ cu cele pentru tren sau autocar, fac din avion o buna varianta de transport.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )