Libnet.ro
UNICEF

12:15

Care este culoarea la moda in bijuteriile anului 2016. De unde puteti sa vi le procurati

Adevărul Adevărul,
Care este culoarea la moda in bijuteriile anului 2016. De unde puteti sa vi le procurati

Muzeul Etnografic al Transilvaniei gazduieste la sfarsitul acestei saptamani editia de toamna a expozitiei Mineralia. De la acestia puteti afla care este culoarea la moda in bijuteriile anului 2016 si sfaturi utile despre cum puteti recunoaste pietrele veritabile de falsuri. continuă pe Adevărul

Tariceanu: Faptele de care este acuzat Blaga sunt cunoscute de ani de zile.De ce acest dosar a fost tinut la sertar?

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, duminica, la RTV, ca faptele pentru care este acuzat fostul copresedinte Vasile Blaga sunt cunoscute de ani de zile, el precizand ca DNA trebuie sa raspunda la intrebarea de ce a fost tinut acest dosar la sertar si l-a scos abia acum, in campania electorala, transmite News. ro.

Tariceanu: Faptele de care este acuzat Blaga sunt cunoscute de ani de zile; de ce DNA a scos dosarul acum, in campanie?

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, duminica, la RTV, ca faptele pentru care este acuzat fostul copresedinte Vasile Blaga sunt cunoscute de ani de zile, el precizand ca DNA trebuie sa raspunda la intrebarea de ce a fost tinut acest dosar la sertar si l-a scos abia acum, in campania electorala.

Robert Negoita, la DNA. Primarul sectorului 3, audiat in dosarul in care este cercetat pentru evaziune fiscala

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, s-a prezentat vineri la Directia Nationala Anticoruptie, in dosarul in care este cercetat pentru evaziune fiscala. La intrarea in DNA, el a declara.

Evaluarile recente reconfirma ramanerea inflatiei in teritoriu negativ pana la sfarsitul anului 2016

Cresterea economica a fost peste asteptari in trimestrul doi din acest an, astfel ca tara noastra a trecut de la deficit la exces de cerere, fapt care trebuie evaluat cu mare atentie in perspectiva unei eventuale supraincalziri a economiei, a declarat guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, potrivit Agerpres. intrebat fiind daca, in actualul context de evolutie a economiei, au crescut si riscurile de supraincalzire, guvernatorul BNR a raspuns ca inca nu se vad astfel de semne, dar probabil se apropie. Nu vedem inca acest moment. Probabil ca se apropie, dar, deocamdata, datele pe care le avem noi indica doar intrarea, cu marja de eroare pe care trebuie sa o accepte toata lumea, in situatia in care Romania are un gap de PIB pozitiv. S-a evaporat deficitul de cerere. Deocamdata, excesul de cerere trebuie evaluat cu mare atentie pentru a trece la momentul pe care il mentionati dumneavoastra, a spus Isarescu.

Divort rasunator in politica: Liderul PMP Bucuresti s-a despartit de sotie. Care este motivul

Divort rasunator in lumea politica autohtona. Fostul sef al UNPR, Valeriu Steriu, s-a decis sa puna punct mariajului cu Simona, o diplomata care lucreaza acum la Los Angeles, in Statele Unite,.

Ciolos ia atitudine impotriva stigmatizarii romilor! Care este metoda inedita prin care premierul a protestat (FOTO)

Prim-ministrul Dacian Ciolos a luat parte la campania Consiliului Europei contra stigmatizarii romilor printr-o metoda inedita, potrivit adevarul. ro. O fotografie in care premierul a aparut intr-un.

Academia Nationala de Informatii se afla in fata unui moment care este tratat ca un nou inceput

Directorul Serviciului Roman de Informatii SRI), Eduard Hellvig, a anuntat, astazi, ca Academia Nationala de Informatii va trece printr-o reforma profunda, echivalenta cu un nou inceput, informeaza institutia prin intermediul unui comunicat de presa.

Parlamentul, iluminat in roz, cu ocazia Zilei Internationale de Lupta impotriva cancerului la san. Care este mesajul presedintelui (FOTO)

Palatul Parlamentului a fost iluminat in roz cu ocazia Zilei Internationale de Lupta impotriva cancerului la san, iar presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a postat pe pagina sa de Facebook o.

Confruntarea orgoliilor in derby-ul AS Roma Inter: Vezi care este PARIUL ZILEI de la STANLEYBET

P) in Serie A avem parte de unul dintre cele mai stranse si electrizante inceputuri de sezon, dupa sase etape toate echipele bifand deja cel putin o infrangere! in aceste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )