Libnet.ro
UNICEF

00:07

Care a fost reactia Simonei Halep, dupa tragerea la sorti a meciurilor din Fed Cup

România Liberă România Liberă,
Care a fost reactia Simonei Halep, dupa tragerea la sorti a meciurilor din Fed Cup

Simona Halep a declarat, vineri, dupa tragerea la sorti a meciurilor din intalnirea cu Spania, pentru primul tur al Grupei Mondiale II, ca este mai bine pentru ea ca va juca in primul meci, deoarece nu va trebui sa astepte, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Care este mancarea preferata a Simonei Halep

Cea mai apreciata sportiva de tenis din Romania, Simona Halep, ajunsa in sferturile de finala la Autralian Open, se mentine in clasamentul WTA pe locul trei cu 6. 570 de puncte. Tanara are o mentalitate de invingatoare si incearca sa dea tot ce este mai bun, sa invete din invingeri si sa nu renunte.

Iohannis va participa, sambata, la meciul Simonei Halep din Cupa Federatiei

Presedintele Klaus Iohannis va participa, sambata, la mediul Simonei Halep va juca impotriva sportivei Silvia Soler-Espinosa, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, de la Galati. Acesta este primul meci al intalnirii Romania-Spania, informeaza Mediafax.

Presedintele Iohannis participa sambata la meciul Simonei Halep din FedCup

Cunoscut ca un pasionat al tenisului, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a raspuns invitatiei Simonei Halep de a fi prezent, sambata, la Galati, la meciul de FedCup dintre Romania si Spania.

Simona Halep, despre primul meci al sau la FedCup, cu Silvia Soler-Espinosa. Programul confruntarii Romania-Spania

Partida dintre Simona Halep 3 WTA) si Silvia Soler-Espinosa 67 WTA) va fi prima din confruntarea Romania - Spania, contand pentru Grupa Mondiala II FedCup. Meciul programat sambata, la ora 13. 00, a fost prefatat de romanca, imediat dupa tragerea la sorti.

Ascensiunea Simonei Halep nu a ramas fara ecou: Sportiva a fost testata intens antidoping in 2014

Federatia Internationala de Tenis a prezentat bilantul programului antidoping din anul 2014, forul mondial realizand 3. 529 de astfel de teste in anul recent incheiat. Simona Halep, jucatoare cu o asensiune incredibila, a fost testata intens in 2014, atat in timpul turneelor, cat si in afara competitiilor. In culisele tenisului. Povesti inedite despre jucatorii de top din circuitul ATP P) .

Presedintele Klaus Iohannis va participa la meciul Simonei Halep din Cupa Federatiei

Presedintele Klaus Iohannis va participa sambata la primul tur al Grupei Mondiale din Fed Cup. in competitia care se desfasoara la Galati va participa si Simona Halep care o va infrunta pe sportiva Silvia.

Presedintele Klaus Iohannis va participa la meciul Simonei Halep din Fed Cup

Presedintele Klaus Iohannis va participa, sambata, la primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, care se desfasoara la Galati, unde Simona Halep va evolua impotriva sportivei spaniole Silvia Soler-Espinosa,.

Klaus Iohannis, asteptat la meciul Simonei Halep din Fed Cup la Galati: Sper sa se bucure de noi

Simona Halep a declarat, miercuri, la Galati, intr-o conferinta de presa, ca va avea si mai multe emotii la meciul cu Spania din Fed Cap, avand in vedere ca presedintele Klaus Iohannis va fi in tribune,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,282 seconds )