Libnet.ro
UNICEF

05:30

Care sunt cele 22 de zone metropolitane unde declaratia pe propria raspundere nu este necesara pentru deplasare

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele 22 de zone metropolitane unde declaratia pe propria raspundere nu este necesara pentru deplasare

Romanii au voie sa circule in localitate, dar si in zonele metropolitane, fara declaratie pe proprie raspundere, potrivit noilor reguli. Cum sunt definite si care sunt zonele metropolitane?. continuă pe Adevărul

Lista localitatilor din cele 22 de zone metropolitane in care se poate circula fara declaratie

Inlocuirea starii de urgenta cu starea de alerta si implicit relaxarea treptata a restrictiilor impuse romanilor in pandemia de coronavirus a oferit oamenilor sansa de a circula liber, fara declaratie, in interiorul zonelor metropolitane.

Care sunt motivele pentru care se poate parasi localitatea de domiciliu dupa 15 mai

Raed Arafat a explicat la Antena 3 care sunt motivele pentru care putem iesi din localitatea de domiciliu pentru a calatori in alta localitate.

indemnul optimist al unui medic. Care sunt cele zece motive ca sa nu ne temem de coronavirus

Un medic iesean indeamna la optimism si prezinta zece motive pentru care nu ar trebui sa ne temem de coronavirus. Mesajul medicului este sa fim constienti ca acest virus exista si reprezinta o enorma problema medicala, politica, sociala si economica, dar ca lumea intreaga nu a avut niciodata resurse medicale mai bune de a lupta cu un patogen.

Grecia: Peste 500 de plaje au fost redeschise. Care sunt regulile ce trebuie respectate. Vezi in text imagini in direct de pe o plaja din Corfu

Peste 500 de plaje publice din Grecia au fost deschise sambata, iar mii de oameni le-au luat cu asalt, dupa ce carantina impusa in 23 martie s-a incheiat. Turistii sunt obligati sa respecte mai multe reguli de distantare sociala, transmite Mediafax.

De pe 15 mai romanii pot iesi din localitate doar cu declaratie Care sunt motivele pentru care putem parasi localitatea

Din 15 mai e permisa circulatia persoanelor in afara locuintei, in interiorul localitatii, dar cu evitarea grupurilor mai mari de 3 persoane care nu apartin aceleiasi familii. Interdictia deplasarii in afara localitatii se mentine, cu cateva exceptii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )