Libnet.ro
UNICEF

20:30

Care sunt directiile Oradei, orasul cu cea mai spectaculoasa dezvoltare din tara

Adevărul Adevărul,
Care sunt directiile Oradei, orasul cu cea mai spectaculoasa dezvoltare din tara

Principalele directii ale strategiei de dezvoltare a Oradei, vor fi prezente dezbaterii publice, iar dupa aprobarea in Consiliul Local din 10 martie, vor deveni baza proiectelor cu fonduri europene. continuă pe Adevărul

REVISTA PRESEI: Care sunt politicienii in care au incredere romanii

In ziarele de joi, citim despre nivelul increderii romanilor in personalitatile politice si care politiceni se bucura de cea mai mare incredere, o analiza Stratfor privind legatura dintre Ucraina, Grecia si Iran, localitatile din Romania care exista in baza oficiala de date a statului desi nu mai au niciun locuitor, dar si despre o posibila schimbare a regimului actual de vize pentru SUA.

Ministerele Mitropoliei Moldovei. Cum este organizata cea mai influenta structura a Bisericii Ortodoxe Romane

Cea mai puternica financiar si influenta unitate teritoriala din cadrul Bisericii Ortodoxe Romane are o structura complexa, in care sunt implicati mii de angajati.

Indienii de la Tata Motors recunosc ca cea mai ieftina masina din lume a fost un esec si din cauza pretului prea mic

Tata Motors, compania indiana care a lansat masina de 2. 500 de dolari, admite ca a gresit la partea de marketing prin prezentarea masinii ca fiind cea mai ieftina din lume, spune Ratan Tata, fost sef al grupului. Descrierea a devenit un stigmat pentru masina, fiindca oamenii pur si simplu nu voiau ca vecinii sa ii vada in ceva atat de ieftin. Acum, compania va repozitiona produsul. A fost prezentata ca fiind cea mai ieftina masina din India, nu cea mai accesibila si nici cu cel mai bun raport calitate-pret.

FOTO Certeze, cea mai frumoasa si bogata comuna din Romania. Locul in care cel mai amarat om era primarul

Certeze, cea mai bogata si printre cele mai frumoase comune din Romania, e la o aruncatura de bat de Negresti Oas. Cand intri in comuna nu stii pe care parte a drumului sa te uiti mai intai si ce constructie sa admiri mai mult.

Cea mai buna imagine cu Samsung Galaxy S6 de pana acum

Cei de la T-Mobile ne-au oferit cea mai buna imagine cu Samsung Galaxy S6 cu o saptamana inainte de marea lansare din cadrul MWC 2015. John Legere, CEO-ul celor de la T-Mobile, ne-a oferit cea mai buna imagine cu Samsung Galaxy S6 de pana acum. intr-o postare recenta pe contul sau de Twitter, Leggere a [].

Oscar 2015. Cea mai importanta gala a cinematografiei isi desemneaza castigatorii

Au inceput sosirile la cea mai importanta gala a cinematografiei, cea a premiilor Oscar. Cei mai apreciati actori de la Hollywood au sosit la teatrul Dolby, ce gazduieste evenimentul. Va fi un an bun chiar si pent.

14 curiozitati despre Rosia Montana, ce nu stiai despre cea mai cunoscuta comuna din Muntii Apuseni. Cat aur mai este in munte si cat valoreaza

Rosia Montana este cea mai cunoscuta localitate miniera din Romania. Acest statut se datoreaza controverselor ridicate in ultimii ani de proiectul privind exploatarea zacamantului de aur de aici, considerat cel mai mare din Europa. Comuna din Muntii Apuseni are o istorie foarte bogata, cu multe povesti mai putin cunoscute. Adevarul va prezinta o lista cu 14 curiozitati despre asezarea din inima Apusenilor.

FOTO. Cum arata si cat costa cea mai extravaganta inghetata din Dubai

Cea mai scumpa inghetata din Dubai, Diamantul Negru, se gaseste intr-o cafenea de lux si costa 817 dolari, echivalentul sumei de peste 3. 000 de lei, informeaza site-ul alarabiya. net.

O romanca plecata de opt ani la munca peste hotare a castigat titlul de Cea mai buna asistenta medicala din Anglia

O romanca plecata de opt ani la munca peste hotare a castigat titlul de Cea mai buna asistenta medicala din Anglia. Lia Smochina a lucrat la Spitalul Judetean Bacau, iar in prezent este director.

Traian Basescu: Sper ca Elena Udrea sa nu fie condamnata, este cea mai mare investitie politica a mea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti seara, intr-un interviu televizat, ca spera ca Elena Udrea sa nu fie condamnata, pentru ca aceasta este cea mai mare investitie politica a lui. Eu sper s.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )