Libnet.ro
UNICEF

20:00

Carl Bernstein: Atacurile lui Trump la adresa presei mai perfide decat ale lui Nixon

Hotnews Hotnews,
 Carl Bernstein: Atacurile lui Trump la adresa presei mai perfide decat ale lui Nixon

Atacurile presedintelui Donald Trump la adresa presei au stimulat comparatii cu fostul presedinte Nixon, avand o reputatie extrem de proasta din cauza profundului dispret purtat reporterilor si scurgerilor de informatii. Atacurile lui Trump la adresa presei, descrisa ca inamic al poporului american sunt mult mai perfide decat cele ale lui Richard Nixon, a afirmat cunoscutul om de presa Carl Bernstein duminica, in cadrul emisiunii CNN a lui Brian Shelter, Surse de incredere. continuă pe Hotnews

Un fost jurnalist care a dezvaluit scandalul Watergate spune ca atacurile lui Trump la adresa presei sunt mai periculoase decat cele ale lui Nixon

Carl Bernstein, unul dintre jurnalistii care au facut public scandalul Watergate, a denuntat atacurile lui Donald Trump la adresa presei, apreciind ca actualul presedinte american are o retorica mai periculoasa decat cea a fostului presedinte Richard Nixon.

McCain, dupa atacurile dure ale lui Donald Trump impotriva presei critice la adresa sa: Asa incep dictatorii!

Senatorul republican John McCain a criticat atacurile presedintelui Donald Trump la adresa presei, observand ca dictaturile incep prin suprimarea presei libere. Trump nu pierde nicio ocazie sa atace presa care il critica, iar sambata chiar a numit cateva dintre cele mai mari ziare si televiziuni dusmanii poporului american, potrivit CNN. McCain este membru al partidului care l-a dus pe Trump la Casa Alba si fost candidat la presedintia SUA.

Trump a lansat un nou atac la adresa presei, pe care o descrie un inamic al poporului american

Presedintele american Donald Trump a lansat un nou atac la adresa presei, dupa conferinta de presa de joi, foarte criticata. Liderul de la Casa Alba a catalogat, intr-un mesaj publicat pe Twitter, presa care transmite stiri false ca fiind un inamic al poporului american.

Trump, inca un atac dezlantuit la adresa presei: NYT, NBC, ABC, CBS, CNN sunt inamicul poporului american

Presedintele american Donald Trump a lansat un nou atac la adresa presei, dupa conferinta de presa joi, foarte criticata. Liderul de la Casa Alba a numit, intr-un mesaj publicat pe Twitter, presa care transmite stiri false un inamic al poporului american, noteaza News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )