Libnet.ro
UNICEF

23:45

Carl Icahn nu va mai fi consilierul lui Donald Trump

România Liberă România Liberă,
Carl Icahn nu va mai fi consilierul lui Donald Trump

Miliardarul american Carl Icahn a anuntat vineri ca renunta la functia de consilier al lui Donald Trump pentru dereglementare financiara, dar a nu atribuit aceasta plecare declaratiilor presedintelui american in legatura cu violentele de la Charlottesville, transmite AFP. continuă pe România Liberă

SUA: Miliardarul Carl Icahn nu va mai fi consilierul lui Donald Trump

Miliardarul american Carl Icahn a anuntat vineri ca renunta la functia de consilier al lui Donald Trump pentru dereglementare financiara, dar a nu atribuit aceasta plecare declaratiilor presedintelui american in legatura cu violentele de la Charlottesville, transmite AFP.

Investitorul Carl Icahn si-a dat demisia din postul de consilier al presedintelui Donald Trump

Miliardarul Carl Icahn si-a dat demisia din postul de consilier special al presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, dupa ce a fost criticat ca sfaturile pe care le-a oferit ar fi fost in interes personal, relateaza Reuters.

O noua plecare de la Casa Alba! Finantistul Carl Icahn spune tot adevarul din jurul lui Trump, intr-o scrisoare deschisa

Dupa ce strategul-sef Steve Bannon a fost demis de presedintele Donald Trump Detalii AICI), miliardarul american Carl Icahn a anuntat vineri ca renunta la functia de consilier pentru dereglementare.

Steve Bannon, consilierul strategic al lui Donald Trump: Statele Unite sunt in razboi economic cu China. / Confruntarea cu Coreea de Nord, o diversiune

Statele Unite sunt in razboi economic cu China, a afirmat, intr-un interviu publicat miercuri, Steve Bannon, controversatul consilier strategic al lui Donald Trump. De asemenea, confruntarea cu Coreea de Nord, in ceea ce priveste programul nuclear al Phenianului, nu este decat o diversiune, a mai afirmat Bannnon, citat de AFP.

Donald Trump si-a dat afara consilierul pentru Politici strategice. Steve Bannon s-a intors la portalul de extrema dreapta Breitbart News: Presedintia Trump pentru care am luptat si pe care am castigat-o s-a incheiat

Presedintele american, Donald Trump, l-a demis, vineri, pe Steve Bannon din functia de consilier prezidential pentru Politici strategice, afirma surse citate de cotidianul The New York Times. Bannon este considerat creatorul agendei nationaliste a presedintelui american Donald Trump. Stire in curs de actualizare.

Ce l-a obligat pe Donald Trump sa-si concedieze consilierul. Cine sunt oamenii cu care intrase in conflict Steve Bannon

Presedintele Donald Trump i-a multumit lui Steve Bannon, imediat dupa ce a anuntat ca il demite pe acesta din functia de consilier pe probleme strategice la Casa Alba.

Unul din oamenii de incredere ai lui Donald Trump paraseste Casa Alba

Consilierul strategic al presedintelui Donald Trump, Steve Bannon, paraseste Casa Alba vineri, a anuntat executivul american dupa mai multe saptamani de speculatii in legatura cu soarta.

Ce suma ar putea pierde Twitter daca presedintele SUA, Donald Trump, nu ar mai posta

Reteaua de socializare Twitter ar putea pierde o capitalizare de piata de doua miliarde de dolari daca presedintele Donald Trump nu ar mai posta mesaje de pe contul sau, estimeaza James Cakmak.

Donald Trump il lauda pe Kim Jong-un, dupa ce a anuntat ca nu va mai ataca insula Guam: Este o decizie inteleapta!

Presedintele american Donald Trump a calificat drept foarte inteleapta decizia liderului nord-coreean Kim Jong-un de a nu ataca insula Guam, care se afla sub controlul Statelor Unite.

Melania si Donald Trump nu vor participa la gala anuala Kennedy Center Honors

Casa Alba a anuntat sambata ca presedintele american Donald Trump si prima doamna, Melania Trump, nu vor participa anul acesta la gala Kennedy Center Honors, pentru a permite celor premiati sa celebreze fara implicare politica, potrivit The New York Times, citat de News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )