Libnet.ro
UNICEF

07:30

Carmen Dan se apara impotriva criticilor venite din spatiul public: Sunt ministru de Interne si nu secretara, cum tin unii mortis sa spuna

România Liberă România Liberă,
Carmen Dan se apara impotriva criticilor venite din spatiul public: Sunt ministru de Interne si nu secretara, cum tin unii mortis sa spuna

Ministrul de Interne, Carmen Dan, scrie, pe pagina sa de Facebook, ca superiorii directi ai celor care nu-si indeplinesc atributiile de serviciu trebuie sa iasa personal cu explicatii in fata publicului, sa isi asume erorile sau abaterile si sa suporte consecintele. continuă pe România Liberă

Satui de cozile la pasapoarte, romanii din diaspora vor sa depuna plangere impotriva ministrului Carmen Dan

Carmen Dan, ministrul de Interne, este criticata pentru cozile interminabile din fiecare vara de la ghiseele pentru eliberarea pasapoartelor. Reprezentantii Federatiei Asociatiilor de Romani din Europa ameninta ca, daca aceasta nu va rezolva problema, vor depune o plangere penala impotriva ei.

Romanii din diaspora vor sa depuna PLANGERE impotriva ministrului Carmen Dan pentru COZILE de la PASAPOARTE!

Carmen Dan, ministrul de Interne, este criticata pentru cozile interminabile din fiecare vara de la ghiseele pentru eliberarea pasapoartelor, reprezentantii Federatiei Asociatiilor de Romani din Europa.

Sefa MAI, Carmen Dan: Superiorii directi ai celor care nu-si indeplinesc atributiile trebuie sa isi asume erorile

Ministrul de Interne, Carmen Dan, scrie, pe pagina sa de Facebook, ca superiorii directi ai celor care nu-si indeplinesc atributiile de serviciu trebuie sa iasa personal cu explicatii in fata publicului, sa isi asume erorile sau abaterile si sa suporte consecintele.

Se cere demisia lui Carmen Dan de la Ministerul de Interne: Doar o ultima gafa dintr-un sir nesfarsit

Deputatul liberal Ovidiu Raetchi afirma ca ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ar trebui sa demisioneze dupa ce subordonatii sai l-au pierdut de sub supraveghere pe omul de afaceri Avraham.

SEXGATE la MAI? Dezvaluiri despre ESCAPADE AMOROASE cu elicopterele ministerului lui Carmen Dan

Dezvaluiri care zgaltaie din temelii ministerul condus de Carmen Dan! Jurnalistul Catalin Tache aduce in atentia publica un subiect fierbinte si avertizeaza ca.

Cum arata Carmen Dan cand era secretara la Videle, inainte sa ajunga sefa peste politisti cu sprijinul lui Daddy (FOTO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, este in centrul unui nou scandal, asta dupa ce s-a pus scut in fata unor subordonati care primesc cumulat salarii uriase si pensii nesimtite, desi nu au facut nimic.

Ministrii care si-au masluit viata, Razvan Cuc si Liviu Pop, si-au modificat CV-urile, dupa dezvaluirile Romaniei Libere. Mihai Tudose se prezinta acum intr-o fraza, iar Carmen Dan nu explica de ce a terminat facultatea in 10 ani

Razvan Cuc si Liviu Pop si-au modificat biografiile dupa dezvaluirile Romaniei libere. Mihai Tudose se prezinta intr-o singura fraza, iar Carmen Dan nu explica de ce a terminat facultatea intr-un deceniu. Victor Ponta si-a epurat, retroactiv, patru CV-uri oficiale.

Planul ministrului Carmen Dan pentru modernizarea stadionului Dinamo

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat ca doreste sa puna stadionul Dinamo la dispozitia Companiei Nationale de Investitii, in vederea modernizarii, informeaza Agerpres. Astazi s-a largit.

VIDEO. Carmen Dan, salvata de Briliant: Mutu da asigurari ca stadionul Dinamo va fi modernizat

Suporterii alb-rosii au pichetat Ministerul de Interne in timpul intalnirii la care au participat ministrul Carmen Dan, fotbalistul Adrian Mutu, presedintele clubului Dinamo, Monica Iagar si proprietarul echipei de fotbal, Ionut Negoita.

Ce a hotarat Carmen Dan, dupa intalnirea cu Adrian Mutu

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat miercuri ca se doreste punerea la dispozitia Companiei Nationale de Investitii a stadionului Dinamo pentru a fi modernizat. Astazi s-a largit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )