Libnet.ro
UNICEF

13:45

Carmen Dan, reactie privind extradarea lui Sebastian Ghita

Antena3 Antena3,
Carmen Dan, reactie privind extradarea lui Sebastian Ghita

Autoritatile romane au toate argumentele legale pentru a solicita extradarea lui Sebastian Ghita din Serbia, a afirmat, vineri, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan. Din acest. continuă pe Antena3

Ministrul de Interne, Carmen Dan, prima reactie dupa capturarea lui Sebastian Ghita

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a avut o prima reactie dupa capturarea lui Sebastian Ghita de la Belgrad. Ministrul spune ca acesta a fost localizat noaptea trecuta in capitala Serbiei, iar in.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, prima reactie dupa capturarea lui Sebastian Ghita

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a avut o prima reactie dupa capturarea lui Sebastian Ghita de la Belgrad. Ministrul spune ca acesta a fost localizat noaptea trecuta in capitala Serbiei, iar in.

Ministrul de Interne, Carmen Dan: Avem toate argumentele legale pentru a solicita extradarea lui Sebastian Ghita. Fostul deputat fugar a fost retinut, joi seara, la Belgrad

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a precizat, vineri, ca autoritatile romane au toate argumentele legale pentru a solicita extradarea fostului deputat fugar Sebastian Ghita, retinut de autoritatile sarbe, joi seara, la Belgrad, dupa ce acesta se intalnise cu fratele sau.

100 de minute: in ce conditii poate refuza Serbia extradarea lui Sebastian Ghita

Fostul deputat Sebastian Ghita a fost prins de politistii sarbi, dupa cum a anuntat ministrul de interne Carmen Dan, in exclusivitate pentru Antena 3. Autoritatile romane vor merge dupa el abia dupa.

Ministerul Justitiei confirma ca extradarea lui Sebastian Ghita se poate solicita in baza acordului incheiat la Paris in 1957

Ministerul Justitiei precizeaza, referitor la cazul fostului deputat Sebastian Ghita, retinut in Serbia, ca extradarea se poate solicita in baza Conventiei europene de extradare, incheiata la Paris la 13 decembrie 1957 si a protocoalelor sale aditionale, incheiate la Strasbourg la 15 octombrie 1975 si la 17 martie 1978, ratificate de Romania prin Legea nr.

Un lucru extrem de bun. Sorin Grindeanu, prima reactie dupa capturarea lui Sebastian Ghita: Vom urma procedurile pentru aducerea in tara

Sebastian Ghita a fost capturat in noaptea de joi spre vineri in timp ce se afla in Serbia. Acest lucru vine dupa aproape 5 luni de la disparitia, perioada in care a fost urmarit si.

Sorin Grindeanu, reactie dupa arestarea lui Sebastian Ghita

Capturarea lui Sebastian Ghita a fost o operatiune complexa, sustine premierul Sorin Grindeanu. Sorin Grindeanu a declarat, intr-un interviu in exclusivitate acordat Stirilor TVR, ca Justitia.

Traian Basescu, prima reactie dupa retinerea lui Sebastian Ghita

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri, dupa retinerea lui Sebastian Ghita, ca probabil in 30 de zile fostul deputat va fi la Bucuresti. Ne-am fi dorit ca Ghita sa continue sa.

Prima reactie a sotiei lui Sebastian Ghita

Sotia fostului deputat Sebastian Ghita, care a fost localizat si prins in timpul noptii de joi spre vineri, nu a facut niciun fel de declaratii la iesirea din imobilul pe care il detine in.

Dezvaluirile unui jurnalist sarb despre operatiunea de capturare a lui Sebastian Ghita

Ivana Miloradovici, jurnalist Euronews, a oferit informatii de ultima ora despre arestarea fostului deputat Sebastian Ghita Sebastian Ghita este in custodia Politiei din Serbia. Potrivit jurnalistei,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )