Libnet.ro
UNICEF

15:01

Carmen Iohannis: Este mult mai bine ca un copil sa fie intr-o scoala. Suntem fiinte sociale, trebuie sa fim cat mai multi impreuna

Hotnews Hotnews,
 Carmen Iohannis: Este mult mai bine ca un copil sa fie intr-o scoala. Suntem fiinte sociale, trebuie sa fim cat mai multi impreuna

Sotia sefului statului, Carmen Iohannis, a declarat, duminica, la Sibiu, raspunzand unei intrebari, ca este mult mai bine ca un copil sa fie intr-o scoala, iar acest lucru este atat in beneficiul lui, cat si al familiei, adaugand ca oamenii sunt fiinte sociale si trebuie sa fie cat mai multi impreuna, transmite News. ro. continuă pe Hotnews

Carmen Iohannis a intrat pe teren la turneul de tenis Sibiu Open, pentru a promova sportul (VIDEO)

Daca presedintele Iohannis este accidentat Detalii AICI), Prima Doamna este intr-o forma fizica de zile mari! O dovedesc imaginile de la turneul de tenis Sibiu Open, unde Carmen Iohannis a intrat pe teren,.

Carmen Iohannis se declara impotriva scolii acasa

Profesoara Carmen Iohannis, sotia presedintelui Romaniei, se declara impotriva sistemului de invatamant tip scoala acasa, sustinand ca este in beneficiul copilului sa invete intr-o comunitate.

Reactia lui Carmen Iohannis dupa ce Dana Nalbaru si Dragos Bucur au decis sa-si retraga copilul de la scoala

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Romaniei, se declara impotriva 'scolii acasa', sustinand ca este in beneficiul copilului sa invete intr-o.

Carmen Iohannis surprinde din nou: Prima Doamna, plimbare cu masina decapotabila alaturi de elevele sale (VIDEO, FOTO)

La nicio sapamana de la inceperea anului scolar, elevii Primei Doamne s-au bucurat de o altfel de ora de dirigentie. Acestia au fost fost condusi CU DECAPOTABILA chiar de catre Carmen Iohannis.

Escapada lui Carmen Iohannis cu decapotabila ar putea avea urmari grave. Se cere interventia DNA

Mariana Rarinca crede ca aparitia lui Carmen Iohannis cu masina decapotabila ar trebui cercetata de DNA, in conditiile in care automobilul a fost imprumutat de la un fin. Doamna Iohanis s.

Carmen Iohannis a facut furori la Media Music Awards

Imbracata elegant ca de obicei si intr-o tinuta ca pentru o seara de iesit la concert in aer liber, Carmen Iohannis a ajuns la Media Music Awards la putin timp dupa ce au debutat recitalurile.

Agenda incarcata pentru Prima Doamna: Carmen Iohannis va juca tenis la turneul Sibiu Open

Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, va juca tenis la turneul Sibiu Open, de duminica dupa-amiaza, potrivit hotnews. ro. Aceasta va aparea pe terenul de zgura alaturi de copiii care se.

TOP 2016: Care este orasul din lume in care se traieste cel mai bine

Un top anual al oraselor,in care se iau in considerare criterii precum transportul, pretul chiriei, sustenabilitatea si cultura, arata care este orasul in care se traieste cel mai bine,.

Klaus Iohannis:Vrem ca Romania sa fie mult mai profund integrata in toate procesele Uniunii Europene (VIDEO)

Klaus Iohannis a sustinut joi o conferinta de presa in care a vorbit despre mandatul cu care va merge la Summitul de la Bratislava si despre recentele discutii avute cu Francois Hollande si Angela.

VIDEO: Carmen Iohannis isi plimba elevele cu o masina decapotabila

O filmare cu prima-doamna a Romaniei, Carmen Iohnnis, in care se plimba cu o masina decapotabila, alaturi de trei eleve din clasa la care este diriginta, a ajuns virala pe retele de socializare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )