Libnet.ro
UNICEF

14:45

Agenda incarcata pentru Prima Doamna: Carmen Iohannis va juca tenis la turneul Sibiu Open

B1 B1,
Agenda incarcata pentru Prima Doamna: Carmen Iohannis va juca tenis la turneul Sibiu Open

Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, va juca tenis la turneul Sibiu Open, de duminica dupa-amiaza, potrivit hotnews. ro. Aceasta va aparea pe terenul de zgura alaturi de copiii care se. continuă pe B1

Prima zi de scoala si pentru profesoara Carmen Iohannis. Prima Doamna si-a intampinat elevii cu un... selfie (VIDEO + FOTO)

E prima zi de scoala si pentru profesoara Carmen Iohannis! Prima Doamna a fost asteptata cu buchete de flori si cu mult entuziasm de elevii sai de la Colegiul National Gheorghe Lazar din Sibiu,.

Carmen Iohannis surprinde din nou: Prima Doamna, plimbare cu masina decapotabila alaturi de elevele sale (VIDEO, FOTO)

La nicio sapamana de la inceperea anului scolar, elevii Primei Doamne s-au bucurat de o altfel de ora de dirigentie. Acestia au fost fost condusi CU DECAPOTABILA chiar de catre Carmen Iohannis.

Imagini inedite cu Carmen Iohannis. Prima doamna, la volanul unei masini decapotabile, ascultand muzica

Sotia presedintelui Klaus Iohannis conduce o masina decapotabila. intr-un videoclip postat pe Facebook, prima doamna si cateva dintre elevele sale fac o plimbare. Iata.

VIDEO: Carmen Iohannis isi plimba elevele cu o masina decapotabila

O filmare cu prima-doamna a Romaniei, Carmen Iohnnis, in care se plimba cu o masina decapotabila, alaturi de trei eleve din clasa la care este diriginta, a ajuns virala pe retele de socializare.

Imagini fabuloase cu sotia presedintelui. Cum a iesit in public Carmen Iohannis

Sotia presedintelui Klaus Iohannis conduce o masina decapotabila. intr-un videoclip postat pe Facebook, prima doamna si cateva dintre elevele sale fac o plimbare. Iata.

Carmen Iohannis, optimista cu privire la schimbarile din noul an scolar: imi doresc sa ne fie bine, sa avem rezultate foarte bune si sa ne simtim bine impreuna

Sotia sefului statului, Carmen Iohannis, a participat, luni, la deschiderea noului an scolar, in calitate de profersoara de limba engleza la Colegiul National Gheorghe Lazar din Sibiu. Cu acest prilej, ea si-a exprimat speranta ca noul an scolar va aduce schimbari bune.

Cifre RECORD pe litoralul romanesc. Pentru prima data in ultimele doua decenii un milion de turisti viziteaza malul marii

Numar record de turisti pe litoralul romanesc. Potrivit unei estimari a Federatiei Patronatelor din Turism, este pentru prima data in ultimii 20 de ani cand au fost aproximativ un milion de.

Oamenii de stiinta au inregistrat pentru prima oara o conversatie intre doi delfini

Pentru prima oara, oamenii de stiinta au inregistrat doi delfini din Marea Neagra, in timp ce aveau o conversatie, ceva mai sofisticata decat ne-am astepta de la niste animale. Oamenii de stiinta stiu de ani buni ca delfinii au un limbaj foarte complex pe care il folosesc pentru a comunica unii cu altii, dar noul [].

MFP suplimenteaza cu 500 de milioane de lei plafonul pentru Prima Casa

Ministerul Finantelor Publice MFP) a propus suplimentarea cu inca 500 de milioane de lei a plafonului pentru Programul Prima Casa, informeaza un comunicat publicat pe site-ul institutiei.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )