Libnet.ro
UNICEF

22:30

Carmen Iohannis, rochie minunata la intalnirea cu romanii din diaspora FOTO

Antena3 Antena3,
Carmen Iohannis, rochie minunata la intalnirea cu romanii din diaspora FOTO

Prima Doamna e in centrul atentiei la fiecare aparitie. Tinutele sale sunt comentate intens de fiecare data. Rochiile, fustele, prea lungi, prea scurte, prea indraznete, cine sunt creatorii de moda care o. continuă pe Antena3

Idei de afaceri pentru romanii din diaspora. Afacerile conationalilor care au reusit peste hotare

O parte dintre romanii care au plecat sa munceasca sau sa studieze peste hotare s-au hotarat sa-si incerce acolo norocul in afaceri, fie pentru a-si asigura un venit mai consistent in viitor, fie din nostalgie fata de produsele traditionale pe care le.

Carmen Iohannis i-a cucerit pe spanioli. El Mundo: Prima doamna a Romaniei este o persoana foarte culta, care canta la pian si iubeste baletul si teatrul

Sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, i-a cucerit si pe spanioli cu vestimentatia aleasa pentru dejunul de Regele Felipe al VI-lea al Spaniei, scrie mondonews. ro. Mai mult de atat, presa spaniola a.

Klaus Iohannis: Nu exista o solutie simpla privind chestiunea dublei cetatenii pentru romanii din Spania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la conferinta comuna de presa cu premierul Mariano Rajoy, ca au discutat despre chestiunea dublei cetatenii pentru romanii din Spania, precizand ca nu exista o solutie foarte simpla in acest sens, dar a gasit deschidere la autoritatile de la Madrid, potrivit Mediafax.

Klaus si Carmen Iohannis, poveste de dragoste in presa spaniola

Klaus Iohannis si sotia sa fac furori in presa spaniola in timpul vizitei oficiale in Regat. Cotidianul El Mundo scrie despre cuplul prezidential, remarcand frumusetea acestuia si vorbeste despre intalnirea.

Presedintele Klaus Iohannis alaturi de prima doamna in Spania! Cum s-a imbracat Carmen Iohannis la vizita oficiala in Regatul Spaniei

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, impreuna cu doamna Carmen Iohannis, efectueaza o vizita oficiala in Regatul Spaniei, in perioada 12-14 iulie 2015, la invitatia Majestatilor Lor Regele Felipe al.

FOTO: Carmen Iohannis, laudata in presa spaniola

Cuplul prezidential romanesc este laudat in presa din Spania. Astfel, ziarul spaniol El Mundo a scris ca presedintele Klaus Werner Iohannis, si sotia lui, Carmen Georgeta, formeaza un cuplu atipic pe scena politica, intrucat, desi sunt impreuna de 32 de ani si nu au copii, sau poate chiar din acest motiv, continua sa fie indragostiti.

Klaus Iohannis, pentru romanii din Spania: Printre voi, ma simt acasa

Klaus Iohannis le-a spus, luni, reprezentantilor comunitatii romanesti din Spania ca promisiunile pe care le-a facut pe 16 noiembrie 2014 continua sa fie reperul sau permanent si le-a comunicat ca la .

Klaus Iohannis, mesaj pentru romanii din Spania: Printre voi, ma simt acasa

Klaus Iohannis le-a spus, luni, reprezentantilor comunitatii romanesti din Spania ca promisiunile pe care le-a facut pe 16 noiembrie 2014 continua sa fie reperul sau permanent si le-a comunicat ca la .

Klaus Iohannis se intalneste luni cu oficiali spanioli, dar si cu romanii din Spania

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza pana marti o vizita oficiala la Madrid, la invitatia Regelui Felipe al VI-lea, ocazie cu care se va intalni cu oficialitati spaniole, dar si cu comunitatea de romani.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )