Libnet.ro
UNICEF

15:01

Caru' cu vedete: Cel mai bine clasat jucator de tenis al Romaniei si-a scos, in sfarsit, iubita in lume; Durere fara margini. Actorul Ciprian Fanaca a fost inmormantat; Amalia Nastase e mama a treia oara

Hotnews Hotnews,
 Caru

Slabii de azi pastreaza in garderoba amintirea grasilor de ieri. Teo Trandafir, Raluca Badulescu, Razvan Ciobanu, Oana Radu sau Minodora au cunoscut celebritatea pe vremea cand aveau greutate la propriu. Cum isi incepe Jennifer Aniston ziua. Actrita si purtator de cuvant Aveeno, Jennifer abordeaza diminetile ca o adevarata fata din California - ii place sa aiba totul stabilit si totul sa se petreaca intr-un ritm relaxat. continuă pe Hotnews

Cel mai bine dotat aeroport din tara dupa Otopeni se deschide la sfarsitul lunii

Pana pe 25 octombrie 2015, procesul de modernizare a aeroportului sucevean va lua sfarsit, acesta urmand a deveni cel mai bine dotat si echipat aeroport din Romania, dupa Otopeni.

Clasamentul ATP: Andy Murray a urcat pe doi (l-a depasit pe Roger Federer); Rafael Nadal a ajuns pe sase in Race to London

Andy Murray a produs principala modificare din clasamentul ATP, britanicul urcand pe locul doi l-a depasit pe Roger Federer). Dupa ce a ajuns pana in finala de la Beijing, Rafael Nadal a urcat pana pe 6 in ierarhia Race to London, cea pe baza careia se face calificarea la Turneul Campionilor. Cel mai bine clasat roman este Marius Copil - locul 156.

Aeroportul International Stefan cel Mare din Suceava va fi cel mai bine dotat si echipat aeroport din Romania, dupa Otopeni

Pana pe 25 octombrie 2015, procesul de modernizare a aeroportului sucevean va lua sfarsit, acesta urmand a deveni cel mai bine dotat si echipat aeroport din Romania, dupa Otopeni. Prima cursa TAROM, pe ruta Bucuresti - Suceava, va avea loc pe 12 noiembrie 2015.

Oare filmeaza mai bine decat un DSLR? iPhone 6S vs Nikon D750

Se pare ca nu am vazut toate scenariile comparative posibile in care este implicat un iPhone 6S, iar in cel mai recent dintre ele este comparat cu un DSLR. intr-o mare de smartphone-uri ieftine si bune devine din ce in ce mai greu pentru un producator de terminale premium sa justifice pretul fabulos al unui [] Oare filmeaza mai bine decat un DSLR? iPhone 6S vs Nikon D750 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

De ce o baterie externa ca TP-Link PB50 e cel mai bun prieten al tau in aceasta perioada

Nici nu a venit bine toamna, ca deja exista probleme cu transportul in comun pe distantele lungi. Zilele trecute, trenurile catre orasele din nordul Romaniei au avut intarzieri considerabile si ultimul lucru pe care il vrei intr-o situatie de genul asta este sa ramai fara baterie la telefon sau tableta. Informatia de mai sus mi-a [] De ce o baterie externa ca TP-Link PB50 e cel mai bun prieten al tau in aceasta perioada Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai nou film despre Steve Jobs avea mari sanse sa nu mai apara vreodata

Din 9 octombrie avem un nou film despre Steve Jobs. Totusi, este cel mai controversat, laudat si detestat de pana acum.

Amenintarile tehnologiei: care e functia creierului pe care o afecteaza cel mai tare

Stim deja ca tehnologia, desi ne face vietile considerabil mai usoare, reprezinta si un potential pericol pentru functionarea optima a creierului. Folosirea computerelor si a motoarelor de cautare slabeste memoria, potrivit unui studiu al companiei de securitate online Kaspersky Lab, care arata ca multe persoane se bazeaza pe calculatoare, in loc sa memoreze informatiile. Aceasta [] Amenintarile tehnologiei: care e functia creierului pe care o afecteaza cel mai tare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Pretul zincului, in cel mai mare avans din 1989

Cotatia futures a zincului a inregistrat, vineri, la Bursa Metalelor din Londra, cea mai mare crestere din 1989 pana in prezent, dupa ce Glencore Plc, cel mai mare producator mondial de profil, a anuntat ca isi reduce productia din domeniu cu aproximativ o treime.

INTERVIU EXCLUSIV! Amintiri din liceu cu GIULIA: In liceu eram aroganta. Perioada aceea o regret cel mai mult Citeste cele mai sincere declaratii ale artistei!

Ani de liceu, cu emotii la romana, scumpii ani de liceu Pentru fiecare dintre noi prima dragoste incepe pe bancile.

Gabriel Sandu, audiat in dosarul licentelor Microsoft:Am fost cel mai prost ministru din istoria Romaniei

Fostul ministru Gabriel Sandu a declarat luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, ca perioada in care s-au desfasurat faptele de care este acuzat de procurorii DNA a fost cea mai proasta din viata sa si si-a exprimat regretul in ceea ce priveste activitatea sa ca ministru, transmite Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )