Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caru' cu vedete: Elena Udrea a primit flori la arest; Andreea Marin, mamica din nou; Big Ghita, mai tare decat Obama!

Hotnews Hotnews,
 Caru

Cadouri extravagante facute si primite de vedete de Valentine's Day. Pentru vedete Valentine65506;s Day are o foarte mare importanta, fiind ocazia ideala sa daruiasca celor iubiti cele mai extravagante si costisitoare cadouri!Horia Brenciu s-a indragostit din nou. El a lansat refrenul anului 2015 pentru Valentine65506;s Day si Dragobete. A naibii dragoste este al treilea extras de pe albumul 40+, care a beneficiat de un record de vanzari la finele anului trecut. continuă pe Hotnews

Elena Udrea, scriitoare din arest. E un veritabil delir

Mare vanzoleala si astazi la DNA. Tudor Breazu, omul de casa al Elenei Udrea, arestat in dosarul Gala Bute, a fost adus si este audiat, chiar in aceste momente. in acest timp, Elena Udrea se sfatuieste cu.

Elena Udrea, vizitata in arest de mama ei

Elena Udrea a fost vizitata in arest de mama ei, care i-a adus acesteia un pachet. Femeia nu a vrut sa faca declaratii. Vineri este ziua in care Elena Udrea are dreptul la vizita. Potrivit unor surse, Elena Udrea.

Elena Udrea, vizitata in arest de mama ei (VIDEO)

Elena Udrea a fost vizitata in arest de mama ei, care i-a adus acesteia un pachet. Femeia nu a vrut sa faca declaratii. Vineri este ziua in care Elena Udrea are dreptul la vizita. Potrivit unor surse, Elena Udrea.

Elena Udrea, vizita SURPRIZA in arest. Cine i-a adus flori de Ziua indragostitilor

Aflata in arest, Elena Udrea a avut parte de o mica bucurie. Udrea a fost vizitata ieri de William Brinza, fost candidat la alegerile prezidentiale de anul trecut, iar acesta i-a adus un cadou. Cu un buchet de.

Elena Udrea, vizitata in arest de mama ei

Elena Udrea a fost vizitata, vineri dimineata, in arestul central al Politiei Capitalei, de mama sa. Mama Elenei Udrea a venit cu un pachet cu alimente si apa. Fostul ministru a primit, miercuri, mandat de arestare pentru 30 de zile in dosarul Microsoft, in care este acuzata de trafic de influenta. Avocatii Elenei Udrea au contestat decizia de arestare preventiva, contestatia urmand sa se judece in instanta luni.

La ordinea zilei. Elena Udrea se apuca sa zugraveasca in arest

Elena Udrea vrea ceva conditii in celula in care va locui in urmatoarea perioada, asa ca s-a decis sa schimbe un pic culoarea peretilor. Potrivit unor surse din interiorul Politiei, Elena Udrea ar vrea sa.

Elena Udrea: Sunt prezentata drept mama coruptilor, iar mandatul meu este tocat sistematic si nejustificat

Elena Udrea raspunde, din arest, acuzelor referitoare la proiectele pe care le-a derulat in timpul mandatului de ministru al Dezvoltarii si Turismului si se declara deranjata de faptul ca presa nu ia in vizor.

Elena Udrea, nou mesaj pe Facebook: Am incredere ca, la apel, se va ridica masura arestului preventiv

Elena Udrea, aflata in arest preventiv, a postat joi un nou mesaj pe Facebook, in care afirma ca isteria acuzatilor la adresa sa, rostogolite prin presa de procurori DNA, trebuie sa inceteze, pentru ca, sustine ea, ajungem intr-o fundatura logica - procurorii lanseaza acuzatiile, inflameaza presa si, apoi, impotriva mea se iau masuri ca urmare a presiunii publice asta este motivatia judecatorilor).

CINE a vizitat-o azi pe Elena Udrea in arest. I-a adus apa si o plasa cu imbracaminte

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, se afla pentru a treia zi in arest. Desi conditiile din celula nu sunt nici pe departe asemanatoare cu luxul de care era inconjurata, mama Elenei Udrea a venit.

Cum rezista Elena Udrea in AREST

Elena Udrea rezista bine in arestul Politiei, spune avocatul acesteia, Marius Striblea, care adauga ca motivul este acela ca ea stie ca procurorii nu au dovezi pentru acuzatiile aduse. Daca iti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )