Libnet.ro
UNICEF

17:30

Caru' cu vedete: Ce a facut Dan Sova in primele momente dupa excluderea din PSD; Burt Reynolds vinde tot din casa sa scape de saracie. Actorul este in pericol sa ajunga boschetar; Kendra Wilkinson: Trebuia sa ma droghez ca sa pot face sex cu taticu' Play

Hotnews Hotnews,
 Caru

Temisan si Davideasca isi vand casa din cauza datoriilor. Trebuie sa restituie dublu creditului luat pentru constructia vilei. Aurelian Temisan si Monica Davidescu se numara printre romanii impovarati de creditele bancare, dupa ce. Whitney Houston a trecut prin asternuturile lui De Niro. In De Niro: A life, o noua biografie a actorului american, celebru mai ales pentru discretia privind viata sa privata, producatorul canadian Shawn Levy dezvaluie noi. continuă pe Hotnews

Ce a spus Dan Sova dupa excluderea din PSD

Dan Sova a declarat, joi, dupa excluderea din PSD, ca va ramane social democrat, indiferent de aceasta decizie.

Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova au fost EXCLUSI din PSD

Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova au fost exclusi din PSD, conform primelor informatii date pe surse din sedinta PSD. Declaratiile lui Mircea Geoana au fost in contradictoriu cu informatia noastra.

CExN al PSD a votat excluderea din partid a lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova

Comitetul Executiv National al PSD CExN) a votat, joi, excluderea din partid a lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova, conform unor surse social-democrate.

Dan Sova: Nu cred ca voi fi exclus din partid. E un zvon de presa

Vicepresedintele PSD Dan Sova a declarat, joi, inaintea sedintei CExN, ca nu crede ca va fi exclus din partid, deoarece nu vede motivul, adaugand ca este de acord cu Victor Ponta ca congresul formatiunii sa fie in primavara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )