Libnet.ro
UNICEF

21:16

Carucior pentru copii furat de o femeie din scara unui bloc

Adevărul Adevărul,
Carucior pentru copii furat de o femeie din scara unui bloc

O femeie, in varsta de 43 de ani, din municipiul Targu Jiu, este acuzata ca a furat un carucior pentru copii din scara unui bloc. continuă pe Adevărul

O noua campanie de constientizare a pericolelor din mediul online, lansata pentru pentru copii

Unul dintre producatorii si dezvoltatorii de solutii criptografice si servicii din Romania lanseaza campania de constientizare Cyber4Kids, prin care internetul devine mai prietenos pentru copii, scrie Agerpres.

Cea mai puternica femeie din lume. 90% dintre barbati nu au forta ei. Cum arata

Brittany Flex Watts a inceput sa faca sport la un nivel inalt dupa ce stilul sau de viata incepuse sa o copleseasca. Pandemia de COVID-19 nu a oprit-o din a se antrena in continuare pentru concursurile la care urmeaza sa participe. Brittany, o femeie puternica. 90% dintre barbati nu au forta ei. isi subestimeaza pana .

Ioana Maria Petrescu, celebra pentru momentul MTO, pleaca din PRO Romania

Ioana Maria Petrescu, vicepresedinte al PRO Romania si fost ministru de Finante, a anuntat pe pagina de Facebook ca pleaca din partidul lui Victor Ponta, transmitandu-le colegilor ca spera sa ii convinga pe liderii partidului sa refuze duplicitatea, oportunismul, tradarea si targuielile de culise.

Noi restrictii pentru romanii care vin din strainatate: detaliile, confirmate de Orban

Pandemia nu arata deloc bine in Romania, numarul cazurilor noi depistate atingand un nou record pe parcursul zilei de ieri. in acest context, Orban a venit cu cateva restrictii noi pentru cei.

Ludovic Orban anunta noi restrictii pentru persoanele care vin din strainatate: Vom decide luni in cadrul Comitetului National pentru Situatii de Urgenta

Premierul Ludovic Orban a anuntat miercuri ca luni se va decide in Comitetul National de Situatii de Urgenta reintroducerea restrictiilor pentru tarile care au un nivel de infectare mai ridicat, pentru ultimele 14 zile, decat al Romaniei. De asemenea, seful executivului a solicitat Comitetelor pentru Situatii de urgenta sa ia decizii de carantinare, fie de localitati, fie de zone, acolo unde se impune.

SUA au facut pregatirile pentru retragerea personalului diplomatic din Irak, starnind temeri de razboi in regiune

Washingtonul a facut pregatirile pentru retragerea diplomatilor din Irak, dupa ce a avertizat Bagdadul ca si-ar putea inchide ambasada, au afirmat doi oficiali irakieni si doi diplomati occidentali. Miscarea i-.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )