Libnet.ro
UNICEF

18:30

Casa vicepresedintelui CJ Caras Severin, Ion Bejerita, perchezitionata intr-un dosar de evaziune fiscala

Antena3 Antena3,
Casa vicepresedintelui CJ Caras Severin, Ion Bejerita, perchezitionata intr-un dosar de evaziune fiscala

Casa vicepresedintelui Consiliului Judetean Caras Severin, Ion Bejerita, a fost perchezitionata de procurori. Alte opt locuinte si sedii de firme din judetul Caras Severin au fost verificate intr-un dosar de. continuă pe Antena3

Perchezitii in Caras Severin intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu estimat la 5 milioane de lei. Surse Mediafax: Este vizat vicepresedinte PSD Caras-Severin Ion Bejerita

Procurorii fa luni dimineata perchezitii simultane la noua adrese din judetul Caras-Severin. Anchetatorii efectueaza cercetari fata de reprezentanti ai unor societati comerciale de pe raza judetului Caras-Severin, sub aspectul savarsirii infractiunilor de evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata si spalare de bani, informeaza un comunicat de presa al Parchetului General. Potrivit Digi24, in ancheta este vizat si vicepresedintele PSD Caras Severin. Ora 12:23 Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca vicepresedintele PSD Caras-Severin Ion Bejerita este vizat, una dintre perchezitii fiind la locuinta sa.

Perchezitii la vicepresedintele PSD Caras-Severin: Ion Bejerita, suspectat de evaziune fiscala in valoare de 5 milioane de lei

Mai multe perchezitii sunt in defasurare luni dimineata in Caras Severin, intr-o ancheta in care este vizat vicepresedintele PSD Caras Severin, Ion Bejerita. Acesta este suspectat de evaziune fiscala, fals.

Cod portocaliu de inundatii pe raul Tau din Caras-Severin, pana la noapte

Hidrologii avertizeaza ca, in judetul Caras-Severin, pe raul Tau, la statia hidrometrica Soceni, este cod portocaliu de inundatii. Pe raurile din bazinele superioare ale Timisului si Barzavei este .

Cod PORTOCALIU de inundatii pe raul Tau din Caras-Severin

Hidrologii au emis cod portocaliu de inundatii pentru raul Tau din Caras-Severin, iar pentru raurile din bazinele superioare ale Timisului si Barzavei a fost instituit cod galben, pana la ora 23. 00, informeaza Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

Ploile TORENTIALE au provocat inundatii in mai multe localitati din Caras Severin

Ploile torentiale au provocat inundatii in mai multe localitati din Caras Severin, judet care a fost ieri sub atentionare de cod galben de ploi. in Caransebes au fost inundate peste 60 de case,.

Inundatii in Caras-Severin. Zeci de strazi si locuinte, sub ape dupa o ploaie de o ora

Ploile au facut prapad in Caras-Severin si dupa ce judetul a iesit de sub atentionarea de Cod Galben. in Caransebes fost inundate peste 40 de case, inclusiv subsolul spitalului din oras, pentru ca sistemul.

Cod GALBEN de ploi abundente pentru judetul Caras-Severin

Meteorologii au emis, sambata, o avertizare nowcasting Cod galben de ploi abundente pentru judetul Caras-Severin, valabil pana la ora 14,00.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )