Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cat de bogata e piata dezvoltatorilor de jocuri din Romania si care sunt cele mai populare titluri produse la noi in tara. De la seria Fifa la Assassins Creed

Adevărul Adevărul,
Cat de bogata e piata dezvoltatorilor de jocuri din Romania si care sunt cele mai populare titluri produse la noi in tara. De la seria Fifa la Assassins Creed

Piata de jocuri din Romania creste sustinut si sanatos. Cele mai mari companii din lume aleg tara noastra pentru a-si produce cele mai faimoase jocuri. continuă pe Adevărul

Cat de bogata e piata dezvoltatorilor de jocuri din Romania si care sunt cele mai populare produse la noi in tara. De la seria Fifa la Assassins Creed

Piata de jocuri din Romania creste sustinut si sanatos. Cele mai mari companii din lume aleg tara noastra pentru a-si produce cele mai faimoase jocuri.

INFOGRAFIC Topul dezvoltatorilor de jocuri din Romnia

Industria de gaming din Romania a inregistrat o cifra de afaceri de 145,3 milioane de dolari in 2016, potrivit unui studiu realizat de Asociatia Dezvoltatorilor de Jocuri din Romania. In domeniu activeaza peste 80 de studiouri, circa 50 dintre acestea dezvolta jocuri in Bucuresti, in timp ce peste 16 companii isi desfasoara activitatea in Cluj, Timisoara, Brasov si Iasi. Iata care sunt primele din clasament.

[Infografic] Harta farmaciilor din Romania. Care sunt judetele invadate de marile lanturi

In Romania sunt in jur de 7. 700 de farmacii, iar dintre cele 41 de judete, 11 au mai putin de 100 de farmacii. Cele mai multe unitati se gasesc in Bucuresti, aproape 1. Concurenta dintre marile lanturi se poate observa cel mai bine in Capitala.

Facebook: IMM-urile din Romania care fac comert international ar putea creste numarul locurilor de munca

IMM-urile care fac comert international au mai multa incredere in economie si ar putea creste numarul locurilor de munca, arata un studiu realizat de Facebook, Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE) si Banca Mondiale. Doar un sfert dintre firmele mici romanesti au activitate comerciala la nivel international. Iata principalele puncte prin care mediul online influenteaza capacitatea IMM-urilor de a-si desfasura activitatea comerciala si de a se dezvolta la nivel international.

Femei-militar din Romania in misiune in Afganistan (FOTO)

Ioana, Roxana si Daniela sunt trei dintre cele aproximativ 20 de femei-militar din Romania care participa la misiunile pe care Armata Romana, sub egida Aliantei Nord-Atlantice NATO), le desfasoara.

Cat de inteligente sunt orasele din Romania

In Romania, conceptul de smart city este inca unul nou, marile orase facand abia in ultimii ani pasi seriosi in acest sens. Desi Bucurestiul a fost pionier, inca din 2007 implementand un sistem de management al traficului, lucrurile au stagnat in ultimii 8 ani, administratia nemaiavand niciun proiect nou de acest tip implementat, singurele initiative fiind cele din domeniul privat. Conceptul a revenit insa pe agenda municipalitatii in Capitala si, in acelasi timp, in ultimii ani, orasele din vestul tarii - Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu, Timisoara - au avansat in acest domeniu. Afla ce proiecte de tip smart city s-au dezvoltat in marile orase din tara si ce planuri au administratiile locale.

Jobul din Romania platit cu 2.000 de euro pe luna, pentru care nu se gasesc candidati

Lipsa soferilor profesionisti de pe piata locala devine o problema tot mai des intalnita de companiile de transport din Romania, iar fara acestia transportatorii nu pot extinde.

Raport: Institutiile slabe fac din Romania un stat-tinta in razboiul politic pe care Rusia il poarta cu Occidentul

Institutiile slabe din Romania fac din tara noastra un stat cu nivel mediu de vulnerabilitate in fata masurilor active luate de Rusia in razboiul politic pe care.

CEDO sanctioneaza supravegherea comunicatiilor electronice de catre o companie din Romania, in dosarul in care un angajat a fost concediat pentru ca trimitea mesaje personale

Curtea Europeana pentru Drepturile Omului a sanctionat marti, in apel, supravegherea mailurilor private de catre o companie din Romania pentru a-si concedia un angajat, in 2007, anunta AFP.

UPDATE CEDO sanctioneaza supravegherea comunicatiilor electronice de catre o companie din Romania, in dosarul in care un angajat a fost concediat pentru ca trimitea mesaje personale

Curtea Europeana pentru Drepturile Omului a sanctionat marti, in apel, supravegherea mailurilor private de catre o companie din Romania pentru a-si concedia un angajat, in 2007, anunta AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )