Libnet.ro
UNICEF

12:00

Romanii au talent a inregistrat cele mai bune cifre de audienta din acest sezon: cati telespectatori au urmarit show-ul

Adevărul Adevărul,
Romanii au talent a inregistrat cele mai bune cifre de audienta din acest sezon: cati telespectatori au urmarit show-ul

Cea de-a treia editie a show-ului Romanii au talent a inregistrat cele mai bune cifre de audienta din acest sezon, aproape 4,6 milioane de telespectatori din toata tara urmarind emisiunea de la Pro TV, potrivit Paginademedia. ro. continuă pe Adevărul

Topul Tripadvisor: cele mai bune 10 destinatii de vacanta in 2015

Site-ul de calatorii Tripadvisor a lansat clasamentul anual in care figureaza cele mai bune destinatii de vacanta, pe baza voturilor venite din partea calatorilor din intreaga lume.

ROMANII AU TALENT 2015: Cele mai TARI replici din spectacol ale lui Smiley si Pavel Bartos

A inceput cel de-al cincilea sezon al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, iar gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos, au revenit plini de voie buna si talent pentru a inveseli serile de vineri ale telespectatorilor .

Cele mai bune mancaruri de post din Tara Oasului: Boace cu pasat si hribe, dupa o reteta veche de cel putin 100 de ani

Tara Oasului nu se poate lauda cu foarte multe mancaruri traditionale gustoase, dar cele cateva renumite sunt unice in tara si au un gust inconfundabil. Cele mai apreciate sunt boacele sarmalele) cu pasat si hribe, pregatite dupa o reteta veche de cel putin 100 de ani.

Cele mai bune anvelope de vara recomandate de germanii de la ADAC in 2015

Automobil Clubul German ADAC) a testat anul acesta 35 de anvelope de vara, doua dimensiuni, 19 pneuri de 185/60 R 14 si 16 pneuri de 205/55 R 16. Nemtii ne recomanda sa cumparam anvelope in functie de performante si de buget, nu sa achizitionam cele mai ieftine anvelope.

Cele mai bune anvelope de vara recomandate de germanii de la ADAC in 2015

Automobil Clubul German ADAC) a testat anul acesta 35 de anvelope de vara, doua dimensiuni, 19 pneuri de 185/60 R 14 si 16 pneuri de 205/55 R 16. Nemtii ne recomanda sa cumparam anvelope in functie de performante si buget, nu sa achizitionam cele mai.

Cele mai bune sfaturi ca sa faci poze mai bune chiar si cu un telefon. Ce te invata un fotograf profesionist

Chiar daca cea mai buna camera e cea pe care o ai cu tine si cea mai buna poza e cea in care ai surprins subiectul dorit, sunt reguli de compozitie care schimba radical o imagine. Iata de ce sa tii cont cand faci poze.

Utile: Cele mai bune uleiuri anticelulitice; Indulcitorul care combate cele mai agresive cancere; Sase intrebari prin care iti verifici sanatatea creierului. Ce risc ai de dementa?

Astenia de primavara ascunde boli grave. Unora, venirea primaverii le aduce o schimbare de stare inexplicabila. Obisnuim sa-i spunem astenie si sa o trecem. Cum iti detoxifici organismul cu lamaie si carbune activ. Limonada neagra este bautura cu cea mai mare putere de detoxifiere. Vezi cum o prepari si la ce.

Cele mai bune trucuri ca sa folosesti Gmail ca un expert

Acestea sunt cateva functii, mai mult sau mai putin evidente, care va vor ajuta sa profitati la maximum de amalgamul de posibilitati pe care vi le pun la dispozitie cei de la Google.

Cele mai bune jocuri de strategie ale anului 2015

Anul 2015 deja pare a fi unul extrem de bunpentru pasionatii de jocuri de strategie, acestia asistand la lansarea unor titluri foarte interesante. Fanii seriei Command Conquer au avut parte de o dezamagire foarte mare atunci cand jocul despre care s-a vorbit atat de mult, continuarea popularului Generals, a fost anulat. Asta a fost [].

Care sunt cele mai bune surse naturale de calciu si ce alimentele iti fura acest mineral. Amorteala, furnicaturile, carceii, semnele lipsei de calciu

Calciul este foarte important pentru organismul nostru. Pentru ca oasele noastre, dintii si chiar intregul organism sa functioneze bine, este recomandat sa ne luam acest mineral de unde putem. Calciu nu se gaseste doar in lapte sau produse derivate ale acestuia. in natura exista nenumarate surse de unde il putem lua.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )