Libnet.ro
UNICEF

23:46

Cat au costat tinutele purtate de Carmen Iohannis in vizita in Germania. Prima Doamna a fost foarte eleganta

Adevărul Adevărul,
Cat au costat tinutele purtate de Carmen Iohannis in vizita in Germania. Prima Doamna a fost foarte eleganta

Presedintele Klaus Iohannis a participat pe 14 octombrie la festivitatea de decernare a Premiului Otto cel Mare, la Magdeburg, in Germania. A primit distinctia pentru onorarea marilor merite in procesul european de unificare. Nu a mers singur, ci insotit de Carmen Iohannis. Prima Doamna a facut furori cu tinutele pe care le-a imbracat. continuă pe Adevărul

Carmen Iohannis a atras toate privirile in Germania. Rochia inedita purtata de Prima Doamna la decernarea premiilor de la Magdeburg - FOTO

Aparitie cu totul deosebita a lui Carmen Iohannis la decernarea premiilor din Magdeburg, acolo unde presedintele Klaus Iohannis a fost onorat cu premiul Otto cel Mare. Sotia presedintelui a atras toate privirile cu o rochie croita special din brocart pretios si incrustatii de matase.

Cati bani costa rochiile lui Carmen Iohannis. Nimeni nu stia cat de accesibile sunt

Carmen Iohannis a fost in centrul atentiei de cand sotul ei si-a inceput mandatul de presedinte al Romaniei. Prima Doamna a fost des criticata la inceput pentru alegerile vestimentare, dar, de cativa ani incoace, pare ca a atins colaborarile potrivite, fiind mai mult laudata decat dezapreciata pentru aparitiile sale. Toatecu un pret, dar nu unul .

Cel mai mare regret al cuplului Klaus si Carmen Iohannis. S-a aflat drama lor

A fost o dragoste nascuta dintr-o frumoasa prietenie. Carmen si Klaus Iohannis erau abia trecuti de adolescenta atunci cand s-au cunoscut. Dar dupa un timp, cei doi amici au realizat ca ii leaga sentimente mai profunde. Cel mai mare regret al cuplului Klaus si Carmen Iohannis Desi din exterior par cuplul perfect, relatia lor este .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )