Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cat va sta Adrian Nastase la puscarie

Adevărul Adevărul,
Cat va sta Adrian Nastase la puscarie

Sentinta Fostul premier Adrian Nastase a fost din nou incarcerat dupa ce a fost gasit vinovat de santaj si luare de mita in dosarul Zambaccian. Magistratii Curtii Supreme l-au condamnat pe fostul premier la 4 ani de inchisoare cu executare, iar pe sotia acestuia la 3 ani de inchisoare cu suspendare. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Cat va sta Adrian Nastase la puscarie

Sentinta Fostul premier Adrian Nastase a fost din nou incarcerat dupa ce a fost gasit vinovat de santaj si luare de mita in dosarul Zambaccian. Magistratii Curtii Supreme l-au condamnat pe fostul premier la 4 ani de inchisoare cu executare, iar pe sotia acestuia la 3 ani de inchisoare cu suspendare.

Cat va sta, de fapt, Adrian Nastase in puscarie

Fostul premier Adrian Nastase ar putea sa execute mai putin de un an de inchisoare, dupa condamnarea la patru ani cu executare in dosarul Zambaccian, el putand cere eliberarea conditionata dupa 16 luni, din.

Prima reactie a lui Adrian Nastase din inchisoare.

Fostul premier Adrian Nastase a scris pe blogul persoanl ca, in cazul sau, razbunarea politica poate merge atat de departe si ca ea poate imbraca forme atat de perverse. Aveam informatii, din zona Cotroceni, cu cateva zile inaintea Anului Nou, ca se luase hotararea ca sentinta in dosarul Zambaccian sa fie de inchisoare cu executare, atat pentru mine cat si pentru sotia mea, crie Adrian Nastase, la o zi dupa condamnare, pe blogul personal. Fostul premier sustine ca probabil pentru .

Sentinta definitiva in dosarul Zambaccian, asteptata luni: procurorii au cerut inchisoare cu executare pentru sotii Dana si Adrian Nastase

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar urma sa pronunte, luni, sentinta finala in dosarul Zambaccian, in care fostul premier Adrian Nastase si sotia sa, Dana Nastase, au fost condamnati, in prima instanta, la cate 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj, respectiv, folosirea de documente false la autoritatea vamala. Pe 19 decembrie au avut loc pledoariile finale in dosarul Zambaccian. Procurorul DNA a cerut, atunci, inchisoare cu executare pentru sotii Nastase.

Adrian Nastase si-ar putea afla luni sentinta definitiva in dosarul Zambaccian

Adrian Nastase afla luni daca scapa de inchisoare sau nu. Magistratii au amanat pentru 6 ianuarie pronuntarea in dosarul Zambaccian, in care fostul premier este acuzat de luare de mita si santaj. Si pentru .

Cateva observatii despre condamnarea lui Adrian Nastase

Fostul premier Adrian Nastase intra pentru a doua oara in inchisoare dupa mai putin de doi ani de la preluarea puterii de catre PSD si PNL. O realitate seaca, de neconceput pentru politicienii care conduc azi Romania. Pentru unii ca Dan Voiculescu, condamnat in prima instanta la cinci ani de inchisoare in dosarul ICA, este un mare semnal de alarma. El si ceilalti politicieni influenti trimisi in judecata nu-si mai permit sa piarda nici o zi. Reactia Antenei 3 dupa condamnarea lui Nastase ilustreaza perfect starea de panica. Gadea si invitatii sai l-au somat practic, luni seara, pe Victor Ponta sa faca ceva cu justitia basista inainte sa intre toti in puscarie.

Dosarul Zambaccian: Adrian Nastase afla astazi daca va fi condamnat

Fostul premier, Adrian Nastase, va afla astazi sentinta in dosarul Zambaccian, in care este acuzat de luare de mita si santaj. In acelasi dosar este acuzata si sotia sa, Dana Nastase. Verdictul a fost amanat de magistratii Inaltei Curti de.

Adrian Nastase, pe blog: Nu mi-am inchipuit ca razbunarea politica poate merge atat de departe

Adrian Nastase, primul mesaj din inchisoare, dupa sentinta de 4 ani de inchisoare data de Curtea Suprema in dosarul Zambaccian. Fostul premier spune ca, in acest caz, nu a fost vorba de o decizie a Justitiei,.

Marian Vanghelie, despre condamnarea lui Adrian Nastase: E prea mult, indiferent de fapte. Cream un precedent foarte periculos

Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie a declarat pentru Gandul ca sentinta primita de fostul premier Adrian Nastase in dosarul Zambaccian este prea mult, indiferent de faptele pe care le-a facut, avertizand ca se creeaza un precedent foarte periculos, transmite Mediafax.

Ce spun politicienii despre condamnarea lui Adrian Nastase.

Parerile in randul politicienilor romani vizavi de condamnarea lui Adrian Nastase variaza de la o lectie pentru clasa politica la o razbunare politica. Citeste si: Adrian Nastase: Pedeapsa este ingrozitoare, o razbunare murdara Europarlamentarul PDL Monica Macovei considera ca sentinta data de ICCJ in cazul lui Adrian Nastase este un succes al justitiei si o lectie pentru politicieni. Citeste si: Macovei: Condamnarea lui Nastase, o lectie pentru politicieni Liberala Alina Gorghiu .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )