Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cata cinste a acordat Johannis eroilor Smurd: Republica Moldova in doliu, Romania Nu

Adevărul Adevărul,
Cata cinste a acordat Johannis eroilor Smurd: Republica Moldova in doliu, Romania Nu

Patru membri de echipaj Smurd au murit in Republica Moldova in timpul unei misiuni pe o vreme nu tocmai potrivita. in al doilea stat romanesc a fost decretata Zi de doliu National, insa in Romania presedintele tarii a ales sa faca o simpla postare pe Facebook. Este vorba de patru romani ce au murit pentru ca in viitorul apropiat Romania si Republica Moldova sa devina un singur stat. continuă pe Adevărul

Circumstantele prabusirii elicopterului SMURD in Republica Moldova si biografia celor patru salvatori disparuti

O noua tragedie aviatica loveste Romania. La un an si jumatate de la prabusirea unui elicopter SMURD in Lacul Siutghiol, soldata cu moartea tuturor membrilor echipajului, o tragedie similara indoliaza medicina de urgenta. Un alt elicopter salvator s-a prabusit in Republica Moldova, toti cei patru membri ai echipajului cazand la datorie.

Filmul prabusirii elicopterului SMURD in Republica Moldova

Ministerul de Interne roman a transmis, joi dupa-amiaza, ca la nivelul institutiei este activata clula de criza, in cazul accidentului aviatic din republica Moldova in care a fost implicat un elicopter SMURD din Iasi. Ministrul Petre Toba a decis ca politisti romani sa mearga in R. Moldova pentru a sprijini ancheta. Secretarul de stat Raed Arafat pleaca in Republica Moldova .

Filmul parbusirii elicopterului SMURD in Republica Moldova

Ministerul de Interne roman a transmis, joi dupa-amiaza, ca la nivelul institutiei este activata clula de criza, in cazul accidentului aviatic din republica Moldova in care a fost implicat un elicopter SMURD din Iasi. Ministrul Petre Toba a decis ca politisti romani sa mearga in R. Moldova pentru a sprijini ancheta. Secretarul de stat Raed Arafat a plecat deja catre locul accidentului.

Cine sunt victimele din elicopterul SMURD prabusit in Republica Moldova

La bordul elicopterului SMURD, care s-a prabusit, joi, 2 iunie, in zona Cahul din Republica Moldova se afla un echipaj format dintr-un pilot, un copilot, un medic si un asistent. Aeronava apartinea seviciului SMURD Iasi, se afla la a doua misiune efectuata astazi in Republica Moldova si se deplasa spre Cahul pentru a prelua un pacient.

Surse: Elicopterul prabusit in Republica Moldova, singurul de la SMURD fara radar meteo

Elicopterul SMURD care s-a prabusit in Republica Moldova ar fi fost singurul care nu era dotat cu radar meteo, potrivit unor surse citate de mediafax. ro. Aparatul de zbor prabusit in Republica Moldova.

Premierul Dacian Ciolos transmite condoleante familiilor victimelor accidentului din Republica Moldova, in care a fost implicat un elicopter SMURD Iasi

Premierul Dacian Ciolos transmite condoleante familiilor victimelor accidentului aviatic din Republica Moldova, in care a fost implicat un elicopter SMURD. Seful Executivului a precizat, joi, ca statul.

Viceministrul Sanatatii din Republica Moldova, despre cazul elicopterului SMURD prabusit: Decizia de decolare si zbor apartine Autoritatii Aeronautice din Romania

Viceministrul Sanatatii din Republica Moldova, Oleg Craciun, a declarat ca toti membrii echipajului elicopterului SMURD prabusit joi in Republica Moldova au fost declarati decedati. Confirm.

UPDATE Un elicopter romanesc SMURD s-a prabusit in Republica Moldova, in conditii de ceata / Toate cele patru persoane de la bord si-au pierdut viata

Un elicopter romanesc SMURD cu patru persoane aflate la bord - pilotul, copilotul, un doctor si un asistent medical - s-a prabusit joi in raionul Cantemir din Republica Moldova, in conditii de ceata si ploaie. Toate cele patru persoane au murit in urma impactului cu solul. Elicopterul transportase o batrana la Chisinau si se indrepta spre un alt blonav, o persoana care suferise un accident cardio-vascular, dar s-a prabusit la putin timp dupa decolare. UPDATE 21:40 Procurorul sef al Republicii Moldova: Martorii spun ca motorul s-a oprit in zborUPDATE 20. 30 MAI: Membrii echipajului SMURD decedati in R. Moldova - peste 5 ani experienta pe elicopter.

Trupul copilotului elicopterului SMURD, prabusit in accidentul din Republica Moldova, a fost depus la Biserica invierea Domnului. Va fi inmormantat duminica

In noaptea de vineri spre sambata, sicriul cu trupul neinsufletit al capitanului-comandor Voicu Socae, copilotul elicopterului SMURD prabusit joi, in Republica Moldova, a fost adus la Biserica invierea Domnului din Bacau. inmormantarea va avea loc duminica, 5 iunie.

Salvatorii SMURD decedati in Republica Moldova, decorati post-mortem

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, sambata, decretele de decorare post-mortem a salvatorilor SMURD care si-au pierdut viata dupa ce s-au prabusit joi cu elicopterul in Republica Moldova.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )