Libnet.ro
UNICEF

22:45

Surse: Elicopterul prabusit in Republica Moldova, singurul de la SMURD fara radar meteo

B1 B1,
Surse: Elicopterul prabusit in Republica Moldova, singurul de la SMURD fara radar meteo

Elicopterul SMURD care s-a prabusit in Republica Moldova ar fi fost singurul care nu era dotat cu radar meteo, potrivit unor surse citate de mediafax. ro. Aparatul de zbor prabusit in Republica Moldova. continuă pe B1

Imagini surprinse cu elicopterul SMURD prabusit in Republica Moldova cu mai putin de o luna inainte de tragedie

Aparatul de zbor prabusit in Republica Moldova, aflat in dotarea unitatii SMURD Iasi, a fost inregistrat video la inceputul lunii mai.

Cine era pilotul avionului care s-a prabusit in Republica Moldova. Politist salvat de acelasi echipaj: Cei care salveaza vieti mor

Comandatul elicopterului SMURD prabusit in Republica Moldova era botosanean. Acesta avea o experinta deosebita si era foarte atasat de pamanturile natale, efectuand zeci de misiuni pentru salvarea botosanenilor. Acelasi echipaj a salvat viata unui politist care a izbucnit in lacrimi la aflarea vestii.

Cine sunt victimele din elicopterul SMURD prabusit in Republica Moldova

La bordul elicopterului SMURD, care s-a prabusit, joi, 2 iunie, in zona Cahul din Republica Moldova se afla un echipaj format dintr-un pilot, un copilot, un medic si un asistent. Aeronava apartinea seviciului SMURD Iasi, se afla la a doua misiune efectuata astazi in Republica Moldova si se deplasa spre Cahul pentru a prelua un pacient.

UPDATE Un elicopter romanesc SMURD s-a prabusit in Republica Moldova, in conditii de ceata / Toate cele patru persoane de la bord si-au pierdut viata

Un elicopter romanesc SMURD cu patru persoane aflate la bord - pilotul, copilotul, un doctor si un asistent medical - s-a prabusit joi in raionul Cantemir din Republica Moldova, in conditii de ceata si ploaie. Toate cele patru persoane au murit in urma impactului cu solul. Elicopterul transportase o batrana la Chisinau si se indrepta spre un alt blonav, o persoana care suferise un accident cardio-vascular, dar s-a prabusit la putin timp dupa decolare. UPDATE 21:40 Procurorul sef al Republicii Moldova: Martorii spun ca motorul s-a oprit in zborUPDATE 20. 30 MAI: Membrii echipajului SMURD decedati in R. Moldova - peste 5 ani experienta pe elicopter.

Cine sunt membrii echipajului SMURD Iasi care au murit in elicopterul prabusit in Republica Moldova. Doctorita lucra de un an si jumatate la SMURD si avea un copil

Medicul de urgenta Mihaela Dumea si asistentul Gabi Sandu, ambii din cadrul SMURD Iasi, sunt doua dintre cele patru persoane care au decedat joi, 2 iunie, in urma prabusirii unui elicopter romanesc pe teritoriul Republicii Moldova.

Elicopter SMURD, prabusit in Republica Moldova

Un elicopter SMURD in care se aflau patru persoane s-a prabusit in localitatea Haragas din Cantemir, Republica Moldova. Potrivit ofiterului de presa al DSE, Diana Turcanu, unul dintre membrii echipajului a fost gasit mort, anunta Unimedia, conform.

Cineva a murit salvand o alta persoana. Rezervoarele au explodat de trei ori Primele declaratii in cazul elicopterului SMURD care s-a prabusit in Republica Moldova (VIDEO)

Un elicopter SMURD Iasi s-a prabusit in Republica Moldova. Patru oameni au murit, iar unul a decedat incercand sa salveze o alta persoana, a sustinut primarul satului Harai, raionul.

Patru oameni au murit dupa ce un elicopter SMURD s-a prabusit in Republica Moldova. Procurorii au deschis dosar penal. Primele imagini de la locul tragediei

Un elicopter SMURD s-a parbusit in Republica Moldova. Initial el disparuse de pe radar, uletrior s-a descoperit ca aparatul de zbor s-a parbusit, scrie libertatea. ro. Stire in curs de.

Un elicopter SMURD s-a prabusit in Republica Moldova. Patru oameni au murit. Primele imagini de la locul tragediei

Un elicopter SMURD s-a parbusit in Republica Moldova. Initial el disparuse de pe radar, uletrior s-a descoperit ca aparatul de zbor s-a parbusit, scrie libertatea. ro. Stire in curs de.

Elicopter SMURD prabusit in Republica Moldova. Raed Arafat :Riscurile acestei meserii sunt asumate de noi insa trebuie sa fie reduse la minimum

Secretarul de stat Raed Arafat va pleca in republica Moldova. Arafat a transmis condoleante familiilor echipajului. Secretarul de stat spune ca riscurile acestei meserii sunt asumate insa trebuie reduse la minim chiar daca ele niciodata nu pot fi reduse la zero.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )