Libnet.ro
UNICEF

21:45

Catalin Botezatu vorbeste pentru prima data despre lupta cu cancerul. Trebuie sa fac orice sa inving boala!

Playtech Playtech,
Catalin Botezatu vorbeste pentru prima data despre lupta cu cancerul. Trebuie sa fac orice sa inving boala!

Designerul Catalin Botezatu a vorbit pentru prima data despre lupta cu cancerul. Creatorul de moda a spus ca trebuie sa faca orice pentru a invinge boala. Catalin Botezatu vorbeste pentru prima data despre lupta cu cancer Catalin Botezatu a trecut prin patru operatii in numai doua luni, din cauza unei afectiuni care i-a pus viata . continuă pe Playtech

EXIT POLL REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. AVEM NOI CIFRE! Surpriza totala pentru PRIMA DATA in 30 de ani. Cosmar pentru unul dintre candidati

EXIT POLL REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019Romanii isi aleg duminica presedintele in turul doi al alegerilor prezidentiale si pentru prima data in ultimii 30 de ani se anunta o surpriza de.

Sociolog Avangarde: Daca se mentine ritmul VOTULUI din DIASPORA, pentru prima data voturile din afara tarii pot valora circa 10 % din totalul voturilor exprimate

Daca se mentine ritmul votului din diaspora, pentru prima data voturile din afara tarii pot valora circa 10 procente din totalul voturilor exprimate, potrivit lui Vladimir Ionas, Sociolog laGrupul de.

IT Dansa din Barcelona, pentru prima data la Bucuresti, in cadrul intalnirilor JTI

IT Dansa, compania de dans a Institutului de Teatru din Barcelona, vine pentru prima data in Romania, la cea de-a XX-a editie a intalnirilor JTI - o editie aniversara care celebreaza tineretea. De 20 de ani, intalnirile JTI aduc in Romania companii de dans celebre pe care altfel publicul din tara noastra ar fi putut sa le vada doar pe marile scene ale lumii, precum si spectacole prezentate in premiera la Bucuresti.

Oamenii de stiinta au masurat pentru prima data ritmul in care bate inima unei balene albastre. Ce au descoperit

Oamenii de stiinta au masurat pentru prima data ritmul in care bate inima unei balene albastre, cel mai masiv mamifer din lume, relateaza CNN.

VIDEO Fresca erotica Leda si Lebada, prezentata publicului pentru prima data la Pompei

O fresca erotica care infatiseaza o scena din mitul grec Leda si Lebada a fost prezentata publicului pentru prima data luni, la Pompei, in apropiere de Napoli, relateaza The Guardian.

Catalin Botezatu, marturisiri emotionante despre lupta sa cu cancerul

La 52 de ani, Catalin Botezatu a fost din nou fata in fata cu moartea si a reusit din nou sa o invinga. Creatorul de moda a fost operat de cancer la colon, boala pe care a mai tratat-o si in.

Lacrimi la capataiul lui CATALIN BOTEZATU! Operatia NU a reusit! Ce s-a intamplat cu INIMA vedetei! Din pacate...

Catalin Botezatu a acceptat sa vorbeasca deschis despre cancer, boala teribila pe care a invins-o recent. Mai mult, Botezatu a povestit un detaliu terifiant, pe care l-a tinut secret aproape doua decenii:.

ATENTIE, DOAMNELOR! Iata TENDINTELE VESTIMENTARE ALE ANULUI, dezvaluite de Catalin Botezatu: Ce haine nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei

Creatorul de moda Catalin Botezatu a vorbit despre piesele vestimentare pe care orice femeie ar trebui sa le aiba in garderoba.

Pentru cine l-a lasat Monica Hill pe Catalin Botezatu. Milionarul a dat bani multi pentru bruneta lui Bote

Fosta iubita tinerica a lui Catalin Botezatu este in floarea varstei si incearca din ce in ce mai multe lucruri atat pe plan profesional, cat si pe plan sentimental. Dupa diverse tentative de relatii, una din ele cu celebrul designer, s-a oprit la cineva aparte. Cu cine se iubeste acum modelul din Cluj? Monica Hill .

LACRIMI in showbiz! CATALIN BOTEZATU nu a avut nicio sansa! BOALA CUMPLITA si-a spus cuvantul

Momente tot mai grele pentru celebrul creator de moda Catalin Botezatu care a ajuns din nou pe mana medicilor din Turcia pentru evaluarea afectiunilor. Daca ti-as arata acum ca sunt taiat de sus pana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )