Libnet.ro
UNICEF

12:00

Catalin Ivan: Unirea dreptei impotriva PSD este proiectul lui Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Catalin Ivan: Unirea dreptei impotriva PSD este proiectul lui Traian Basescu

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, considera ca fuziunea dintre PNL si PDL, respectiv unirea dreptei impotriva PSD, este proiectul presedintelui Traian Basescu. Unirea dreptei anti-PSD. continuă pe Antena3

Catalin Ivan: Oferta PSD pentru PNL ramane deschisa pana la Congresul extraordinar al liberalilor

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a declarat, miercuri, ca oferta PSD pentru PNL privind refacerea USL si revenirea la guvernare ramane deschisa pana la Congresul extraordinar al .

Rezultate europarlamentare 2014. PSD a obtinut la Iasi scorul cel mai mic din Moldova, dar il trimite pe Catalin Ivan in Parlamentul European

Ieseanul Catalin Ivan, candidatul aflat pe locul 3 pe listele PSD pentru alegeri europarlamentare 2014, s-a calificat pentru Parlamentul European in conditiile in care filiala de la Iasi, condusa de Gheorghe Nichita, a obtinut scorul cel mai slab la nivelul regiunii Moldova.

Adina Valean: PSD este sfasiat intre doctrina Ion Iliescu si doctrina posetelor

Europarlamentarul PNL Adina Valean a atacat PSD-ul, luni, dupa ce Victor Ponta a numit tradatori si traseisti europarlamentarii PNL. Ponta nu are cum sa inteleaga orientari doctrinare, pentru ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )