Libnet.ro
UNICEF

18:15

Catalin Predoiu: Victor Ponta se afla sub o presiune din partid careia nu ii poate face fata (VIDEO)

B1 B1,
Catalin Predoiu: Victor Ponta se afla sub o presiune din partid careia nu ii poate face fata (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PDL, CatalinPredoiu, a declarat, marti, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii difuzata de B1 TV, ca premierul Victor Ponta se afla sub o presiune careia nu ii poate face. continuă pe B1

Victor Ponta, la Antena 3: Din 2014, cresc pensiile si salariile

Premierul Victor Ponta a anuntat sambata, intr-o editie speciala a emisiunii Income, ca pensiile si salariile vor creste incepand de anul viitor.

Surse: Victor Ponta i-a cerut lui Varujan Vosganian sa-si depuna demisia, altfel il va revoca din functia de ministru al Economiei

Premierul Victor Ponta i-a cerut liberalului Varujan Vosganian sa-si depuna demisia, altfel il va revoca din functia de ministru al Economiei, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. In acest moment, Ponta se afla in biroul lui Crin Antonescu de la Senat alaturi de Ilie Sarbu, Vosganian si alti lideri importanti din PNL. Vom reveni cu amanunte.

Ponta: Guvernul are incasari sub prognoza din cauza fondurilor neincasate de la banci

Incasarile din acest an sunt mai mici decat cele prognozate din cauza fondurilor neincasate de la banci, ca urmare a modificarii regulamentului privind provizioanele, a reorganizarii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) si a firmelor care au intrat in insolventa pentru a nu-si plati taxele, a anuntat, ieri, premierul Victor Ponta, conform Mediafax. Domnia sa a aratat ca un motiv pentru nivelul mai redus al incasarilor este faptul ca Guvernul va incasa zero din sistemul bancar ca urmare a schimbarii regulamentelor privind provizioanele in conditiile in care prognoza pentru luna septembrie se baza pe incasarea a un miliard de lei ca impozit pe profit doar de la Banca Nationala, la care se adaugau sume atrase ca impozit pe profit de la alte banci.

Roberta Anastase: Victor Ponta taie panglici la investitii vechi de doi ani pentru care nu are nici un merit

Inaugurarea de marti a fabricii de placute de frana din Prahova, Honeywell Friction Materials, la care a participat si Victor Ponta, a provocat reactii politice. Roberta Anastase, vicepresedintele PDL, spune ca Ponta si-a facut un obicei din a taia panglici la investitii pentru care nu are niciun merit.

Roberta Anastase: Victor Ponta taie panglici la investitii vechi de doi ani pentru care nu are niciun merit

Inaugurarea de marti a fabricii de placute de frana din Prahova, Honeywell Friction Materials, la care a participat si Victor Ponta, a provocat reactii politice. Roberta Anastase, vicepresedintele PDL, spune ca Ponta si-a facut un obicei din a taia panglici la investitii pentru care nu are niciun merit.

Victor Ponta: Toate programele europene sunt deblocate.

Victor Ponta a prezentat, marti, in fata Camerei Deputatilor, Acordul de parteneriat intre Romania si UE privind mecanismul financiar multianual 2014-2020, alaturi de Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. Premierul a spus ca toate proiectele europene sunt deblocate si ca POS-CEE este ultimul proiect deblocat. De asemenea, primul ministru sustine ca absorbtia fondurilor europene este un pariu castigat si ca aceste fonduri contribuie la dezvoltarea regiunilor. Ponta a mai spus ca .

Cand se va prabusi Victor Ponta.

Atunci cand vorbeste despre Basescu, Ponta arata o convingere ferma ca presedintele este urat de popor, in timp ce el este iubit. Premierul pare ca nu se gandeste nici o clipa ca poporul, atat de des invocat in discursurile sale, ar putea ajunge sa-l deteste. In ultimele zile, Victor Ponta arata mai sigur pe sine ca oricand. Dupa demonstratia de forta in fata propriului partid, cand a iesit la televizor sa se impauneze cu executia unui procuror incomod, premierul se lasa acum dus de valul .

Victor Ponta la Antena 3: Domnul Basescu mi-a transmis azi oficial ca vrea sa discute de probleme de justitie si de politica externa, i-am desemnat pe domnii Corlatean si Cazanciuc. / Sunt patru benchmarks-uri la MCV, niciunul nu priveste pactul de coabi

Premierul Victor Ponta a vorbit, luni seara, in emisiunea Subiectiv de la Antena 3, moderata de Razvan Dumitrescu, despre acordul de coabitare cu seful statului: Vad ca aveti un telespectator fidel in Basescu, care la anul trebuie sa se pregateasca de pensie, pe care tot sarmanii romani o vor plati. Despre pactul de coabitare - domnul presedinte va face scandal din orice [. ] Mi-a transmis azi oficial ca vrea sa discute de probleme de justitie si de politica externa, i-am desemnat pe domnii Corlatean si Cazanciuc [. ] Victor Ponta: Stiu ca sunt patru benchmarks-uri la MCV, niciunul nu priveste pactul de coabitare .

Victor Ponta: Basescu vrea sa mai stea? Sa ne dea inapoi cei 10 ani

Premierul Victor Ponta a raspuns luni seara, la Antena 3, declaratiilor facute de presedintele Traian Basescu. in ce priveste mecanismul de consultare constituit in cadrul acordului de colaborare institutionala, Ponta a anuntat ca ii va desemna sa il reprezinte pe ministrul Justitiei Robert Cazanciuc si pe ministrul de Externe Titus Corlatean.

Victor Ponta: Imi reprosez ca am iesit cu acea declaratie dupa inlocuirea lui Papici

Premierul Victor Ponta a precizat, luni, raspunzand unei intrebari, ca isi reproseaza faptul ca a iesit, vineri, cu o declaratie, dupa inlocuirea procurorului Lucian Papici, el aratand ca nu trebuia sa vorbeasca despre persoane. Intrebat daca isi reproseaza in acest moment faptul ca a iesit dupa inlocuirea lui Papici cu acea declaratie, Ponta a raspuns: Da. Nu trebuia sa vorbesc despre persoane.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )