Libnet.ro
UNICEF

08:45

Catalonia se lupta pentru independenta. Cetatenii vor vota duminica la referendum

B1 B1,
Catalonia se lupta pentru independenta. Cetatenii vor vota duminica la referendum

Catalanii mai au de asteptat doar pana duminica pentru a vota la referendumul asupra independentei, in ciuda masurilor politistilor luate de guvernul spaniol pentru a impiedica aceasta actiune. continuă pe B1

Catalanii vor vota duminica, desi Guvernul de la Madrid nu accepta acest referendum. Parchetul a dispus sigilarea cladirilor care pot deveni sectii de votare

Catalanii vor vota duminica la referendumul asupra independentei in pofida masurilor de politie luate de guvernul spaniol pentru a impiedica desfasurarea acestuia.

Kurzii din Irak, la un urne intr-un referendum pentru independenta

Kurzii din Irak au inceput sa voteze in aceasta dimineata pentru independenta lor, intr-un referendum istoric, care ar urma sa deschida calea unui stat pentru care ei lupta de aproape un secol, potrivit AFP.

Kurzii irakieni voteaza luni intr-un referendum istoric pentru independenta

Luni a inceput votarea intr-un referendum pentru independenta organizat de Guvernarea Regionala Kurda KRG) in nordul Irakului, ignorand amenintarile vecinilor si ingrijorarile privind cresterea instabilitatii si violentei in Orientul Mijlociu, transmite Reuters.

Catalonia, pe jar: Posibilele locuri de desfasurare a referendumului sunt sigilate, dar separatistii nu se dau batuti. Mariano Rajoy nu mai merge la Tallinn

Catalanii vor vota duminica la referendumul de autodeterminare in pofida piedicilor puse de Madrid, da asigurari un membru al Executivului regional din Catalonia in contextul cresterii tensiunilor cu Guvernul spaniol. Cu cinci zile inainte de plebiscit, Parchetul a ordonat sigilarea locurilor prevazute pentru desfasurarea votului, iar premierul Mariano Rajoy si-a anulat deplasarea la summitul de la Tallinn.

Seful Consiliului National Kurd din Romania explica, pentru RL, miza referendumului pentru independenta Kurdistanului

Referendumul organizat duminica pentru regiunea nordica a Irakului, care inca se afla in conflict armat cu gruparea ISIS, nu inseamna independenta imediata pentru kurzi. Un DA la acest referendum este un punct de presiune asupra Guvernului irakian si un pas inainte pentru declararea statului kurd.

Irak: Peste 92% dintre kurzi au votat pentru independenta

Kurzii din Irak au votat pentru crearea unui stat independent, a spus miercuri Comisia pentru Referendum si Alegeri, intr-un referendum care a infuriat guvernul din Bagdad, dar si puterile din regiune, Turcia si Iran, relateaza Reuters.

Referendumul pentru independenta din Kurdistan: Rezultatele preliminare arata ca 90% dintre votanti au spus da

Sectiile de votare pentru referendumul asupra independentei Kurdistanului s-au inchis luni la ora locala 19. 00 aceeasi ca si ora Romaniei) si a inceput numaratoarea voturilor, relateaza Reuters, citata de Agerpres.

Luna octombrie vine cu schimbari benefice pentru patru zodii. Vor avea noroc pe toate planurile

Luna octombrie vine cu schimbari majore si benefice pentru patru zodii, care vor avea realizari pe toate planurile. Luna octombrie vine cu vesti pune pe plan amoros pentru nativii zodiei Gemeni. Daca pana.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )