Libnet.ro
UNICEF

10:00

Referendumul pentru independenta din Kurdistan: Rezultatele preliminare arata ca 90% dintre votanti au spus da

Hotnews Hotnews,
 Referendumul pentru independenta din Kurdistan: Rezultatele preliminare arata ca 90% dintre votanti au spus da

Sectiile de votare pentru referendumul asupra independentei Kurdistanului s-au inchis luni la ora locala 19. 00 aceeasi ca si ora Romaniei) si a inceput numaratoarea voturilor, relateaza Reuters, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Raspuns la referendumul pentru independenta al kurzilor: Parlamentul irakian cere interventia armatei

Parlamentul irakian a cerut luni trimiterea armatei in zonele unde fortele kurde au preluat controlul dupa invazia americana din 2003 si caderea lui Saddam Hussein, ca drept raspuns la referendumul privind in.

Kurzii din Irak, la un urne intr-un referendum pentru independenta

Kurzii din Irak au inceput sa voteze in aceasta dimineata pentru independenta lor, intr-un referendum istoric, care ar urma sa deschida calea unui stat pentru care ei lupta de aproape un secol, potrivit AFP.

Kurzii irakieni voteaza luni intr-un referendum istoric pentru independenta

Luni a inceput votarea intr-un referendum pentru independenta organizat de Guvernarea Regionala Kurda KRG) in nordul Irakului, ignorand amenintarile vecinilor si ingrijorarile privind cresterea instabilitatii si violentei in Orientul Mijlociu, transmite Reuters.

Locul 1 WTA, obiectivul Simonei Halep pana la finalul anului: E in mintea mea in fiecare zi si lucrez pentru asta din greu

Inaintea debutului la turneul de la Wuhan 24-30 septembrie), Simona Halep locul 2 WTA) a declarat ca obiectivul sau pana la finalul acestui sezon este sa devina numarul unu mondial. Incerc sa nu ma gandesc la rezultate si la acest obiectiv, dar bineinteles ca e in mintea mea in fiecare zi si lucrez pentru asta din greu, a spus Halep.

Referendum. Kurzii au votat pentru independenta. Tarile vecine Irakului sunt in alerta

Vecinii Kurdistanului irakian au anuntat masuri de retorsiune, luni 25 septembrie, ziua in care kurzii din Irak au fost chemati sa se pronunte asupra independentei lor fata de Bagdad in cadrul unui referendum istoric.

A fost votat cel mai bun tobogan acvatic din toata lumea. Cum arata cea mai tare experienta pe apa - VIDEO

Toboganul cu apa The Blackpool Valhalla a fost votat, pentru al treilea an consecutiv, drept cel mai bun tobogan acvatic din lume. Potrivit The Sun, premiul a fost dat cu ocazia Golden Ticket Awards, gala.

Presedintele Comisiei parlamentare pentru romanii din afara frontierelor considera ca vizita unei delegatii in Ucraina nu mai are rost dupa ce s-a promulgat Legea educatiei

Presedintele Comisiei pentru comunitatile de romani din afara granitelor tarii de la Camera Deputatilor, Constantin Codreanu, a declarat marti ca delegatia parlamentara care urma sa plece in Ucraina si-a pierdut obiectul de functionare dupa ce presedintele acestei tari a promulgat Legea educatiei.

Presedintele Trump anunta noi restrictii privind calatoriile in SUA pentru cetatenii din Orientul Mijlociu si Africa

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, va anunta noi masuri antiimigratie, dat fiind ca restrictiile de calatorie impuse cetatenilor din sase tari situate in Orientul Mijlociu si Africa expira duminica.

Putin a inceput deja campania electorala pentru alegerile din 2018. Promite majorarea pensiilor si a salariului minim

Desi nu a anuntat inca daca va candida pentru un nou mandat, presedintele rus Vladimir Putin este deja in plina campanie pentru alegerile prezidentiale din martie 2018, relateaza duminica agentia de presa EFE, citata de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )