Libnet.ro
UNICEF

01:05

Irak: Peste 92% dintre kurzi au votat pentru independenta

Hotnews Hotnews,
 Irak: Peste 92% dintre kurzi au votat pentru independenta

Kurzii din Irak au votat pentru crearea unui stat independent, a spus miercuri Comisia pentru Referendum si Alegeri, intr-un referendum care a infuriat guvernul din Bagdad, dar si puterile din regiune, Turcia si Iran, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Referendum. Kurzii au votat pentru independenta. Tarile vecine Irakului sunt in alerta

Vecinii Kurdistanului irakian au anuntat masuri de retorsiune, luni 25 septembrie, ziua in care kurzii din Irak au fost chemati sa se pronunte asupra independentei lor fata de Bagdad in cadrul unui referendum istoric.

Rezultate oficiale: Kurzii au votat masiv pentru independenta. Irakul si Turcia au inceput exercitii militare comune

Comisia Electorala din Kurdistanul Irakian a anuntat ca 92,7% dintre kurzii care au participat luni la referendum au votat pentru separarea de Irak si crearea unui stat al lor.

Kurzii din Irak voteaza intr-un referendum istoric pentru independenta

Kurzii din Irak au inceput sa voteze luni dimineata pentru independenta lor, intr-un referendum istoric, care ar urma sa deschida calea unui stat pentru care ei lupta de aproape un secol, potrivit corespondentilor AFP.

Kurzii din Irak, la un urne intr-un referendum pentru independenta

Kurzii din Irak au inceput sa voteze in aceasta dimineata pentru independenta lor, intr-un referendum istoric, care ar urma sa deschida calea unui stat pentru care ei lupta de aproape un secol, potrivit AFP.

Kurzii irakieni voteaza luni intr-un referendum istoric pentru independenta

Luni a inceput votarea intr-un referendum pentru independenta organizat de Guvernarea Regionala Kurda KRG) in nordul Irakului, ignorand amenintarile vecinilor si ingrijorarile privind cresterea instabilitatii si violentei in Orientul Mijlociu, transmite Reuters.

Referendum pentru independenta in Kurdistanul irakian: 92% de voturi pentru

Kurzii din nordul Irakului au votat in proportie de 92% in favoarea independentei regiunii Kurdistan in cadrul unui referendum ce s-a desfasurat luni, potrivit Mediafax. Comisia electorala a.

Referendumul pentru independenta din Kurdistan: Rezultatele preliminare arata ca 90% dintre votanti au spus da

Sectiile de votare pentru referendumul asupra independentei Kurdistanului s-au inchis luni la ora locala 19. 00 aceeasi ca si ora Romaniei) si a inceput numaratoarea voturilor, relateaza Reuters, citata de Agerpres.

Catalonia se lupta pentru independenta. Cetatenii vor vota duminica la referendum

Catalanii mai au de asteptat doar pana duminica pentru a vota la referendumul asupra independentei, in ciuda masurilor politistilor luate de guvernul spaniol pentru a impiedica aceasta actiune.

BNR plateste peste 1 milion de euro pentru modificari in cladirea din strada Doamnei regiei RASIROM, subordonata SRI

BNR va plati peste un milion de lei pentru extinderea sistemului de control la intrarea in sediu central, din Strada Doamnei, contractul fiind asigurat de Regia Autonoma RASIROM, aflata in subordinea SRI.

BNR plateste peste un milion de euro pentru modificari in cladirea din strada Doamnei regiei RASIROM, subordonata SRI

BNR va plati peste un milion de lei pentru extinderea sistemului de control la intrarea in sediu central, din Strada Doamnei, contractul fiind asigurat de Regia Autonoma RASIROM, aflata in subordinea SRI.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2102 seconds )