Libnet.ro
UNICEF

07:46

Cati bani castiga un candidat la presedintia SUA. Hillary Clinton a publicat declaratiile de venit

Antena3 Antena3,
Cati bani castiga un candidat la presedintia SUA. Hillary Clinton a publicat declaratiile de venit

Candidata democrata la presedintia SUA, Hillary Clinton, si sotul ei, Bill Clinton, au castigat peste 10 milioane de dolari anul trecut si au platit impozite de circa 43% din venitul lor, potrivit. continuă pe Antena3

Alegeri prezidentiale SUA: Hillary Clinton critica planul economic al lui Donald Trump: Ofera mari reduceri de taxe marilor companii si celor mai bogati

Candidata Partidului Democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Hillary Clinton, considera ca planul economic propus de adversarul sau, republicanul Donald Trump, nu ajuta economia SUA sau vasta majoritate a americanilor, ci ii favorizeaza pe cei bogati.

Alegeri prezidentiale SUA: Hillary Clinton sustine ca planul economic al lui Trump ofera mari reduceri de taxe celor bogati

Candidata Partidului Democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Hillary Clinton, considera ca planul economic propus de adversarul sau, republicanul Donald Trump, nu ajuta economia SUA sau vasta majoritate a americanilor, ci ii favorizeaza pe cei bogati.

ALEGERI SUA: Hillary si Bill Clinton au castigat peste 10 milioane de dolari anul trecut si au platit 43% in taxe federale

Hillary Clinton si-a publicat vineri declaratia anuala de avere, care demostreaza ca, impreuna cu Bill Clinton, a castigat in 2015 peste 10 milioane de dolari, iar 43% din aceasta suma s-a intors in conturile statului sub forma de taxe federale. Prezidentiabila s-a folosit de aceasta ocazie pentru a-l ataca pe contracadidatul Donald Trump, care a refuzat sa-si publice declaratia de avere.

VIDEO. Alegeri SUA: Trump ii acuza pe Barack Obama si Hillary Clinton ca ar fi creat reteaua Stat Islamic

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidentale americane, a declarat ca presedintele Barack Obama si democrata Hillary Clinton au fondat reteaua terorista Stat Islamic SI), relateaza Politico. com, preluat de Mediafax.

Alegeri prezidentiale SUA: Donald Trump continua atacurile la adresa contracandidatei sale, Hillary Clinton

Candidatul Partidului Republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Donald Trump, a facut noi declaratii la adresa lui Hillary Clinton, reprezentanta Partidului Democrat. Astfel, el a parut sa le recomande persoanelor care sustin al II-lea Amendament din Constitutia americana, care se refera la accesul la arme de foc, sa recurga la violenta impotriva contracandidatei sale.

Alegeri SUA 2016: Parintii a doi cetateni americani ucisi in atacul asupra ambasadei din Benghazi au dat-o in judecata pe Hillary Clinton

Parintii a doi cetateni americani, care si-au pierdut viata in atacul terorist asupra ambasadei SUA din Benghazi, au dat-o in judecata pe democrata Hillary Clinton pentru omor prin imprudenta si defaimare, transmite BBC.

Alegeri prezidentiale SUA: Democrata Hillary Clinton va participa la cele trei dezbateri televizate

Candidata Partidului Democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Hillary Clinton, va participa la cele trei dezbateri televizate, stabilite de Comisia pentru dezbateri prezidentiale, a anuntat echipa sa de campanie.

Alegeri SUA 2016. Clinton promite locuri de munca si venituri mai mari pentru clasa de mijloc si denunta planul lui Trump favorabil bogatilor

Candidata democrata la Casa Alba Hillary Clinton si-a reafirmat joi opozitia fata de Parteneriatul Transpacific TTP) si a promis ca va implementa o politica fiscala si incurajatoare pentru crearea de locuri de munca favorabila clasei de mijloc daca va fi aleasa pe 8 noiembrie.

Donald Trump: Obama este fondatorul ISIS, iar drept cofondatoare este aceasta sucita Hillary Clinton

Donald Trump, candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, l-a acuzat pe Barack Obama ca ar fi fondatorul gruparii teroriste ISIS, iar Hillary Clinton ar fi cofondatoarea. El este fondatorul.

Aceasta persoana nu a fost chemata ca invitat!. Imagini cu tatal atacatorului de la Orlando, in public, la un miting al lui Hillary Clinton (FOTO)

Tatal atacatorului de la Orlando, care a ucis 49 de persoane intr-un club pentru gay, a fost vazut la un miting electoral al lui Hillary Clinton. Dovada prezentei lui la miting-ul candidatei democrate este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )