Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cati romani sunt de fapt in Marea Britanie. Masura fara precedent luata dupa Brexit

Antena3 Antena3,
Cati romani sunt de fapt in Marea Britanie. Masura fara precedent luata dupa Brexit

Romania va asigura cetatenilor ei o prezenta decenta si consistenta in Marea Britanie. Este asigurarea data de noul ambasador la Londra romanilor care traiesc si muncesc in Regat,. continuă pe Antena3

Agresiunile impotriva strainilor din Marea Britanie continua. Romanca din Regat: Echipe engleze de comando se plimba si incearca sa intimideze oamenii care nu sunt albi, care nu sunt englezi

Strainii din Marea Britanie traiesc un adevarat cosmar dupa votul pro-Brexit: o familie de romani a gasit excremente de caine in cutia postala, turistii turci sunt sicanati in centrul.

Ambasadorul Dan Mihalache face apel la calm pentru romanii din Marea Britanie

Ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache, ii indeamna la calm pe romanii din Marea Britanie, dupa Brexit. Dan Mihalache spune ca nu exista niciun risc imediat ca acestia sa is.

IPP cere MAE sa ia masuri pentru stoparea manifestarilor impotriva romanilor din Marea Britanie

Institutul pentru Politici Publice IPP) solicita Ministerului Afacerilor Externe MAE) sa precizeze ce demersuri a facut pe langa Guvernul britanic si pe langa Home Office pentru a stopa valul manifestarilor xenofobe impotriva cetatenilor romani din Marea Britanie si sa sporeasca demersurile in acest sens.

Donald Tusk, dupa primul summit UE fara Marea Britanie: Daca Londra vrea acces la piata unica, trebuie sa respecte cele patru libertati fundamentale

Liderii europeni au avertizat miercuri Marea Britanie ca nu va putea negocia un acces preferential la piata unica, dupa iesirea din blocul comunitar, respingand orice incercare a Londrei de a restrange libera circulatie a persoanelor, scrie AFP.

Liderii UE se intalnesc, astazi, pentru prima data fara Marea Britanie, pentru a oferi noi perspective proiectului european

Liderii din tarile membre UE se intalnesc miercuri dimineata la Bruxelles, pentru prima data fara Marea Britanie, pentru a incerca sa ofere un nou orizont unui proiect european zguduit de Brexit, relateaza AFP.

Europarlamentarii PSD ii cer lui Iohannis sa prezinte un plan pentru romanii din Marea Britanie

Delegatia eurodeputatilor PSD spera ca la consultarile de la Cotroceni pe tema Brexit, presedintele Klaus Iohannis sa prezinte un plan privind gestionarea situatiei romanilor din Marea Britanie. Social-democratii din PE sustin ca presedintele Iohannis a avut posibilitatea, la Consiliul European, sa vada exact pozitionarile celorlalti membri ai UE, dar si a liderilor de institutii europene, pentru a formula o pozitie.

Serial RL. Cum vad romanii din Marea Britanie Brexit-ul: Statul s-a intors la rasismul anilor 70

Mircea Maer este redactor-sef al publicatiei Ziarul Romanesc care apare saptamanal in Marea Britanie. Acesta spune ca exista o stare de incertitudine in randul romanilor care locuiesc, muncesc sau studiaza in Regatul Unit.

INTERVIU Monica Macovei: Ca romanca, eu nu vreau sa fiu protejata de Germania si de Franta. Vreau sa fiu protejata de NATO si de Marea Britanie

Europarlamentarul Monica Macovei vorbeste, intr-un interviu pentru Adevarul, despre atitudinea membrilor fondatori ai comunitatii europene de a impinge Marea Britanie cat mai repede afara, dar si despre planul ciudat al Germaniei si Frantei de reformare a UE prin distantare de NATO.

BREXIT. A crescut cu peste 500% numarul infractiunilor motivate de ura, in Marea Britanie

Dupa votul pentru Brexit, numarul infractiunilor motivate de ura, inclusiv cateva agresiuni, raportate online politiei britanice a crescut in Marea Britanie. Statisticile arata o crestere cu peste 500% in decurs de o saptamana.

BREXIT. Marea Britanie nu va avea negocieri comerciale cu Blocul comunitar inainte de incheierea procesului de parasire a UE

Marea Britanie nu va avea negocieri comerciale cu Blocul comunitar inainte de incheiere a procesului de parasire a UE, a anuntat comisarul european pentru Comert, Cecilia Malmstrom.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )