Libnet.ro
UNICEF

19:00

Dosar penal in rem dupa moartea lui Patrick Ekeng

Antena3 Antena3,
Dosar penal in rem dupa moartea lui Patrick Ekeng

S-a deschis dosar penal in cazul mortii Patrick Ekeng, fotbalistul de la Dinamo care s-a prabusit pe teren in timpul unui meci cu Viitorul. Este o investigatie in rem deocamdata - vizeaza asadar. continuă pe Antena3

Dosar penal in rem dupa moartea lui Patrick Ekeng. Anchetatorii au ridicat documente de la sediul Ambulantei Puls si de la clubul Dinamo

S-a deschis dosar penal in cazul mortii Patrick Ekeng, fotbalistul de la Dinamo care s-a prabusit pe teren in timpul unui meci cu Viitorul. Este o investigatie in rem deocamdata - vizeaza asadar.

Mesaj cutremurator, dupa moartea dinamovistului Patrick Ekeng: Un profesionist incredibil si un competitor de neatins. Nimic nu are valoare mai mare decat viata

Doliu in lumea fotbalului, dupa moartea lui Patrick Ekeng! Fotbalistul a incetat din viata vineri seara, in timpul unui meci cu Viitorul Constanta, dupa mai bine de ora in care medicii au i.

Dosar penal dupa moartea lui Patrick Ekeng. Moartea sportivului, pusa sub semnul intrebarii

Autoritatile au deschis un dosar penal in rem in cazul mortii Patrick Ekeng, fotbalistului camerunez de la Dinamo. Acesta a intrat in stop cardio-respirator, vineri seara, in timpul unui meci si.

Arena Dinamo, loc de pelerinaj dupa moartea lui Patrick Ekeng. Imagini emotionante - GALERIE FOTO

Suporterii vin in continuare la stadionul din Stefan cel Mare pentru a-i aduce un omagiu lui Patrick Ekeng, jucatorul de doar 26 de ani care a decedat aseara, scrie GSP. ro. Fanii stau in continuare.

Precizarile Dinamo, dupa moartea lui Patrick Ekeng

Clubul de fotbal Dinamo a precizat, sambata, intr-un comunicat de presa postat pe contul oficial de Facebook, ca a asigurat la meciul cu FC Viitorul, in care fotbalistul Patrick Ekeng s-a prabusit inconstient pe teren, prezenta a trei ambulante, cu una mai mult decat prevad regulamentele in vigoare.

Cine este vinovat pentru moartea fotbalistului Patrick Ekeng. Dr. Cristian Grasu, detalii in premiera

Fotbalul romanesc este in doliu dupa moartea fotbalistului Patrick Ekeng. 7 minute a apucat sa joace tanarul camerunez in meciul de vineri seara. Apoi. s-a prabusit brusc. Langa el,.

Ce decizie a luat Ministerul Sanatatii dupa moartea fotbalistului Patrick Ekeng

Ministerul Sanatatii a sesizat Colegiul Medicilor in legatura cu modul in care medicul de la ambulanta privata a intervenit in cazul tragicului eveniment in urma caruia fotbalistul.

Reactii din lumea fotbalului la moartea lui Patrick Ekeng. Prieteni si rivali au venit pe Stadionul Dinamo pentru a-i aduce omagii

Intreg sportul romanesc este in doliu, dupa decesul dinamovistului Patrick Ekeng. Jucatorii Echipei FC Steaua, Rapid si Concordia, au fost la Stadionul din Stefan cel Mare pentru a-i aduce un omagiu.

FOTO. Reactii din lumea fotbalului la moartea lui Patrick Ekeng. Prieteni si rivali au venit pe Stadionul Dinamo pentru a-i aduce omagii

Intreg sportul romanesc este in doliu, dupa decesul dinamovistului Patrick Ekeng. Jucatorii Echipei FC Steaua, Rapid si Concordia, au fost la Stadionul din Stefan cel Mare pentru a-i aduce un omagiu.

Reactii din lumea fotbalului la moartea lui Patrick Ekeng. Stelistii i-au adus un omagiu la Stadionul Dinamo

Intreg sportul romanesc este in doliu, dupa decesul dinamovistului Patrick Ekeng. Jucatorii Echipei FC Steaua au fost la Stadionul din Stefan cel Mare pentru a-i aduce un omagiu. Cum au reactionat oamenii de fotbal din Romania.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )