Libnet.ro
UNICEF

23:00

Caz SOCANT in Vaslui! O fetita de trei ani, in STARE GRAVA dupa ce a fost OPARITA

B1 B1,
Caz SOCANT in Vaslui! O fetita de trei ani, in STARE GRAVA dupa ce a fost OPARITA

In Vaslui, o fetita de numai trei ani, din comuna Voinesti, a suferit arsuri pe o mare parte din corp, sambata, dupa ce a incercat sa ia de pe foc o oala cu apa clocotita. Medicii de la. continuă pe B1

Surse: Un ofiter SPP s-a impuscat cu arma personala si se afla in stare grava la spital

UN ofiter SPP in varsta de 39 de ani s-a impuscat astazi cu arma pesonala in piept, iar in acest moment se afla in stare grava la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala, au declarat surse medicale pentru Adevarul. Din primele informatii, ofiterul SPP se afla in timpul liber si s-a impuscat, accidental, cu arma personala.

Barlad: Trei ani de inchisoare cu executare pentru un creator de moda care ar fi sechestrat si violat o eleva olimpica

Un creator de moda din Barlad a fost condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare pentru lipsire de libertate in mod ilegal, dupa ce ar fi sechestrat si abuzat sexual o eleva.

Alba: Detinutul care a atacat cu un ciob de sticla o judecatoare, condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare

Detinutul care a atacat, in luna mai 2016, cu un ciob de sticla o judecatoare din Aiud chiar in sala de judecata a fost condamnat de Curtea de Apel Alba Iulia la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare pentru ultraj si tentativa de lipsire de libertate, decizia fiind definitiva, iar pedeapsa adaugandu-se celei pe care acesta deja o executa in penitenciar.

Sorin Grindeanu, despre zacamantul de gaze de la Buzau: Ar asigura independenta energetica a tarii pentru doi-trei ani/ Ministrul Energiei: Zacamantul este evaluat la un pret minim de aproape 4 miliarde de dolari

Premierul Sorin Grindeanu a declarat vineri, in judetul Buzau, unde participa la prezentarea celui mai mare zacamant onshore de gaze naturale descoperit de statul roman in ultimii 30 de ani, ca resursele gasite pe platforma Caragele, in localitatea CA Rosetti, ar putea asigura independenta energetica a tarii pentru aproximativ doi-trei ani. Grindeanu a mai spus ca Romania este o tara bogata si si-ar dori sa devina un hub energetic regional, relateaza News. ro.

Dana Rogoz, mesaj emotionant pentru tatal sau: Se implinesc trei ani. E mult deja. O mica istorie

Au trecut trei ani de cand tatal Danei Rogoz s-a stins din viata, dar vedeta TV nu pare sa se fi consolat cu moartea sa. Actrita a postat pe blogul sau personal un mesaj emotionant. Azi e despre ta.

SOCANT! O fetita de patru ani din Alba-Iulia, lasata sa fumeze de catre mama sa (FOTO)

Imagini incredibile pe o strada din Alba Iulia! O fetita de 4-5 ani a fost surprinsa de catre un trecator, care a avut inspiratia sa fotografieze momentul, fumand cu foc dintr-o tigara, in compania.

Caz SOCANT in Penintenciarul Rahova! Un barbat arestat preventiv s-a sinucis

Surse judiciare spun ca Ionel Ionescu, in varsta de 38 de ani, s-a spanzurat in baia celulei in care era inchis din Penitenciarul de Tranzil Rahova. Barbatul se afla in arest.

Medicii i-au spus ca are sanii prea mici pentru a avea cancer, insa dupa trei ani a inceput chimioterapia

La 27 ani si cu o istorie de cancer in familie, Lorena De la Pena a fost informata demedici ca sanii ei erau prea mici pentru a avea boala ucigasa. Mai mult, i s-a spus ca este prea.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )