Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cazul disparitiei avionului AirAsia: Aeronava se afla probabil pe fundul marii, afirma autoritatile indoneziene

Hotnews Hotnews,
 Cazul disparitiei avionului AirAsia: Aeronava se afla probabil pe fundul marii, afirma autoritatile indoneziene

Avionul AirAsia care a decolat duminica din Indonezia catre Singapore cu 162 de persoane la bord probabil ca se afla pe fundul Marii Java, a declarat luni seful Agentiei nationale indoneziene pentru cautare si salvare Basarnas), relateaza AFP, citata de Mediafax. 52 - Un oficial indonezian a declarat ca un avion australian a detectat obiecte pe mare, in zona de cautare a avionului AirAsia, conform AP. continuă pe Hotnews

Avionul AirAsia disparut se afla, probabil, pe fundul marii, afirma autoritatile indoneziene

Avionul AirAsia care a decolat duminica din Indonezia catre Singapore cu 162 de persoane la bord probabil ca se afla pe fundul Marii Java, a declarat luni seful Agentiei nationale indoneziene pentru cautare si salvare Basarnas), relateaza AFP.

SCENARIU. Avionul AirAsia se afla pe fundul marii'

Avionul AirAsia care a decolat duminica din Indonezia catre Singapore cu 162 de persoane la bord probabil ca se afla pe fundul Marii Java, a declarat luni seful Agentiei nationale indoneziene pentru cautare si salvare Basarnas), relateaza.

Autoritatile indoneziene: Avionul AirAsia, disparut cu 162 de persoane la bord, se afla probabil pe fundul marii

Avionul AirAsia care disparut duminica dupa ce a decolat din Indonezia, indreptandu-se catre Singapore cu 162 de persoane la bord probabil ca se afla pe fundul Marii Java, a declarat luni seful Agentiei.

Posibilele cauze ale disparitiei avionului AirAsia, cu 162 de pasageri la bord

O aeronava Airbus A320-200 a disparut in sud-estul Asiei. Cursa a decolat in Indonezia si se indrepta spre Singapore. Conditiile meteorologice sunt principalul suspect, scrie pilotul comercial Vladimir Stoicescu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

UPDATE. Avionul AirAsia s-ar afla pe fundul marii. Au reinceput cautarile

Avionul AirAsia care a disparut duminica in timp ce mergea din Indonezia catre Singapore cu 162 de persoane la bord se afla, probabil, pe fundul Marii Java, a declarat luni seful Agentiei nationale indoneziene pentru cautare si salvare Basarnas), relateaza AFP.

Disparitia avionului AirAsia: Obiectele detectate in mare nu provin de la aeronava Airbus

Vicepresedintele Indoneziei, Jusuf Kalla, a precizat luni ca obiectele detectate in mare nu provin de la avionul apartinand AirAsia disparut duminica in Indonezia, transmite AFP.

Guvernul indonezian a suspendat cautarea avionului AirAsia pe timpul noptii: Aeronava s-ar fi prabusit

Indonezia a oprit operatiunile de cautare a avionului companiei Air Asia, disparut duminica dimineata de pe radar. Actiunea va fi reluata dupa trecerea noptii. Oficialii companiei aeriene nu-si explica.

Airbus trimite experti pentru a ajuta la gasirea avionului AirAsia disparut. Aparatele A320, folosite si in Romania, in vizorul anchetatorilor

Producatorul european de avioane Airbus a trimis experti in Indonezia pentru a contribui la operatiunile de cautare ale avionului de tip A320, produs de Airbus si operat de AirAsia, care a disparut duminica dimineata cu 162 de persoane la bord. Ancheta aduce in lumina aparatul de zbor A320, folosit in Romania de WizzAir, Air France, British Airways, Lufthansa, AirBerlin, Austrian Airlines, Alitalia, TAP Portugal si alti operatori aerieni.

Stetele Unite ofera ajutor pentru cautarea avionului AirAsia disparut sambata noapte

Statele Unite au anuntat duminica faptul ca sunt pregatite sa ajute autoritatile locale care cauta avionul AirAsia, disparut in timp ce asigura zborul QZ8501 din Indonezia catre Singapore, cu 162 de persoane.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )