Libnet.ro
UNICEF

20:16

SCENARIU. Avionul AirAsia se afla pe fundul marii'

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
SCENARIU. Avionul AirAsia se afla pe fundul marii

Avionul AirAsia care a decolat duminica din Indonezia catre Singapore cu 162 de persoane la bord probabil ca se afla pe fundul Marii Java, a declarat luni seful Agentiei nationale indoneziene pentru cautare si salvare Basarnas), relateaza. continuă pe Wall-Street Ro

UPDATE. Avionul AirAsia s-ar afla pe fundul marii. Au reinceput cautarile

Avionul AirAsia care a disparut duminica in timp ce mergea din Indonezia catre Singapore cu 162 de persoane la bord se afla, probabil, pe fundul Marii Java, a declarat luni seful Agentiei nationale indoneziene pentru cautare si salvare Basarnas), relateaza AFP.

Autoritatile indoneziene: Avionul AirAsia, disparut cu 162 de persoane la bord, se afla probabil pe fundul marii

Avionul AirAsia care disparut duminica dupa ce a decolat din Indonezia, indreptandu-se catre Singapore cu 162 de persoane la bord probabil ca se afla pe fundul Marii Java, a declarat luni seful Agentiei.

Avionul AirAsia disparut se afla, probabil, pe fundul marii, afirma autoritatile indoneziene

Avionul AirAsia care a decolat duminica din Indonezia catre Singapore cu 162 de persoane la bord probabil ca se afla pe fundul Marii Java, a declarat luni seful Agentiei nationale indoneziene pentru cautare si salvare Basarnas), relateaza AFP.

Cazul disparitiei avionului AirAsia: Aeronava se afla probabil pe fundul marii, afirma autoritatile indoneziene

Avionul AirAsia care a decolat duminica din Indonezia catre Singapore cu 162 de persoane la bord probabil ca se afla pe fundul Marii Java, a declarat luni seful Agentiei nationale indoneziene pentru cautare si salvare Basarnas), relateaza AFP, citata de Mediafax. 52 - Un oficial indonezian a declarat ca un avion australian a detectat obiecte pe mare, in zona de cautare a avionului AirAsia, conform AP.

Avionul AirAsia ar fi fost gasit pe fundul Marii Java. Principala ipoteza pentru tragedie este o eroare a pilotului

Aeronava cu 162 de oameni la bord care a disparut duminica ar fi fost vazut luni dimineata de pilotul unuia dintre cele 10 aparate de zbor care au reluat operatiunile de cautare.

Cea mai GREA veste pentru rudele AVIONULUI DISPARUT ieri de pe radare. E pe fundul marii

Noapte alba pentru sute de rude si prieteni ai pasagerilor avionului ce a disparut ieri-dimineata deasupra Marii Java. Oamenii au asteptat cu infrigurare vesti pe aeroportul de unde decolase cursa cu 162 de.

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )