Libnet.ro
UNICEF

18:46

Cazul Sova, pe masa CCR. Magistratii judeca astazi sesizarile inaintate de presedintele Klaus Iohannis, PNL si CSM

Antena3 Antena3,
Cazul Sova, pe masa CCR. Magistratii judeca astazi sesizarile inaintate de presedintele Klaus Iohannis, PNL si CSM

Curtea Constitutionala judeca miercuri sesizarile inaintate de presedintele Klaus Iohannis, PNL si Consiliul Superior al Magistraturii CSM), in urma deciziei Senatului de a respinge solicitarea DNA de retinere. continuă pe Antena3

CCR judeca astazi sesizarile in cazul Sova. Serban Nicolae (PSD): Senatul a procedat corect

37 - Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, miercuri, dupa audierea de la Curtea Constitutionala, ca Senatul a procedat corect in cazul Sova. Nu a fost mult de spus. Din punctul meu de vedere, Senatul.

CCR judeca miercuri sesizarile facute de Klaus Iohannis, PNL si CSM in cazul lui Dan Sova

Curtea Constitutionala judeca miercuri sesizarile inaintate de presedintele Klaus Iohannis, PNL si Consiliul Superior al Magistraturii, in urma deciziei Senatului de a respinge solicitarea DNA de retinere si.

CCR judeca astazi cazul Sova. Poate Curtea sa intoarca rezultatul votului din Parlament? Zegrean: Vom propune o dezlegare

Judecatorii Curtii Constitutionale CCR) discuta astazi sesizarea presedintelui Klaus Iohannis, contestatia CSM, dar si cea a liberalilor cu privire la votul din Senat in cazul social-democratului Dan Sova, care a scapat de catuse prin sfidarea Constitutiei.

CCR discuta sesizarile trimise de Iohannis, PNL si CSM in cazul Sova

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) dezbate miercuri cele trei sesizari formulate de presedintele Klaus Iohannis, de seful CSM, Marius Tudose, si de PNL in legatura cu votul dat de Senat in cazul solicitarii de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a lui Dan Sova.

Reactia lui Tariceanu, dupa verdictul CCR: Magistratii sa revina la rolul lor de baza

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a reactionat, miercuri, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca Senatul trebuie sa redacteze si sa publice hotararea luata in cazul lui Dan Sova.

Tariceanu, despre decizia CCR in cazul Sova: in 25 de ani nu s-au mai publicat hotarari negative. CCR sa revina la rolul sau de baza

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, spune ca Senatul se va conforma deciziei CCR, care obliga Camera Superioara sa adopte o hotarare in cazul lui Dan Sova, insa va fi o premiera in istoria parlamentarismului ca Senatul sa adopte o hotarare de respingere a solicitarilor venite din partea Justitiei. Totodata, Tariceanu sugereaza ca nu este de competenta CCR sa judece existenta unor conflicte de natura constitutionala.

Tariceanu: Votul in cazul Sova nu poate fi repetat

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, spune ca votul in cazul lui Dan Sova nu are cum sa fie repetat, aratand totodata ca Parlamentul are drept suveran legat de incuviintarea urmaririlor penale sau arestarilor si nu trebuie sa raspunda.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )