Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cea mai buna parodie politica a anului

Antena3 Antena3,
Cea mai buna parodie politica a anului

Dupa ce a iesit obsesiv la ora 18. 30, a devenit personajul principal al celei mai bune parodii politice a anului care se incheie. Este vorba despre presedintele Traian Basescu, pe care Mondenii l-au parodiat cu. continuă pe Antena3

Craciun la mall. Nu e mancare traditionala mai buna decat hamburgerul

O fi carnea de porc cea mai buna leguma de Craciun, dar nu exista preparat traditional care sa poata sa inlocuiasca hamburgerul sau aripioarele picante. in prima zi de Craciun, a fost aglomeratie in mall.

Mechel a raportat o pierdere de 2,2 miliarde dolari la 9 luni, cea mai mare din ultimul deceniu

Grupul rus Mechel a raportat o pierdere de 2,25 miliarde de dolari pentru primele noua luni din acest an, cea mai mare din ultimii 10 ani, potrivit datelor Bloomberg, cauzata in principal de deteriorarea situatiei economice, scrie Mediafax.

Mechel a raportat cea mai mare pierdere din ultimul deceniu

Grupul rus Mechel a raportat o pierdere de 2,25 miliarde de dolari pentru primele noua luni din acest an, cea mai mare din ultimii 10 ani, potrivit datelor Bloomberg, cauzata in principal de deteriorarea situatiei economice, scrie Mediafax .

23 decembrie 1989, cea mai SANGEROASA zi a Revolutiei. Zeci de oameni au fost ciuruiti, dupa ce au fost confundati cu teroristii

Pe 23 decembrie 1989, s-a scris una din cele mai sangeroase pagini ale revolutiei impotriva comunismului. in zori, 40 de militari si 8 civili au fost ciuruiti de dispozitivele de aparare ale aeroportului,.

Marijuana, cea mai noua destinatie turistica: Colorado a dat primele licente pentru vanzare

Colorado este primul stat american care incepe anul nou cu legalizarea marijuanei. Probabil multe artificii vor pocni si pentru cumpararea cannabisului ca orice alt aliment, mai ales ca luni au fost acordate primele licente pentru comercializarea.

in Premiera: Un om care a luptat pentru o Romanie mai buna, ultimul partizan al luptei impotriva comunismului

Se implinesc 24 de ani de la revolutie si inca ne mai intrebam daca aceasta este Romania pentru care au murit atatia oameni. Se pare ca nu. Cel putin asta crede Nicolae Ciurica. unul dintre primii romani.

Justin Timberlake, ales drept cel mai elegant barbat al anului

Actorul american Justin Timberlake a fost ales drept cel mai elegant barbat al anului, intr-un top alcatuit de editorii revistei GQ. Artistul, care a fost inclus si in topul Barbatii anului 2013 al.

Cea mai noua problema a autoritatilor americane: VIOLENTA DIN FILMELE de la Hollywood

Filmele americane au devenit tot mai violente, motiv pentru care autoritatile americane au initiat o ancheta cu scopul de a determina daca cineastii de la Hollywood au o anumita responsabilitate fata de.

Cea mai noua problema a autoritatilor americane: violenta din filmele de la Hollywood

Filmele americane au devenit tot mai violente, motiv pentru care autoritatile americane au initiat o ancheta cu scopul de a determina daca cineastii de la Hollywood au o anumita responsabilitate fata de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )