Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cea mai buna prietena a mea s-a casatorit cu barbatul care m-a violat

Antena3 Antena3,
Cea mai buna prietena a mea s-a casatorit cu barbatul care m-a violat

Viata unei viitoare domnisoare de onoare, care astepta cu sufletul la gura nunta celei mai bune prietene, a fost distrusa dupa ce logodnicul viitoarei mirese a violat-o, scrie adevarul. ro. Drama ei nu a. continuă pe Antena3

Tragedia unei tinere: Cea mai buna prietena a mea s-a casatorit cu barbatul care m-a violat

Viata unei viitoare domnisoare de onoare, care astepta cu sufletul la gura nunta celei mai bune prietene, a fost distrusa dupa ce logodnicul viitoarei mirese a violat-o. Drama ei nu a impresionat-o pe cea care ii era precum o sora. Aceasta a ales sa ramana in continuare alaturi de violator, cu care s-a casatorit.

UE Boom 2 cea mai buna boxa Bluetooth a devenit mai buna

Considerata de multi ca fiind cea mai buna boxa Bluetooth din lume, UE Boom a primit un update important zilele trecute sub forma UE Boom 2. Daca erati in cautarea unei boxe Bluetooth de calitate, veti fi placut impresionati la aflarea vesti ca una dintre cele mai bune astfel de gadgeturi a devenit subit mai [] UE Boom 2 cea mai buna boxa Bluetooth a devenit mai buna Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Horia Tecau, locul 3 in ierarhia ATP de dublu. Cea mai buna clasare din cariera

Tenismanul Horia Tecau, care a ajuns pana in sferturile de finala la US Open, alaturi de olandezul Jean-Julien Rojer, a urcat pe locul trei in ierarhia ATP de dublu, cu 6. 990 de puncte, aceasta fiind cea mai buna.

Horia Tecau a urcat pe locul trei in clasamentul ATP, la dublu: Aceasta este cea mai buna clasare din carierea sa

Tenismanul Horia Tecau a urcat pe locul trei in ierarhia ATP de dublu, cu 6. 990 de puncte, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera sa, informeaza site-ul atpworldtour. com. Tecau ajuns pana in.

Horia Tecau la cea mai buna clasare din cariera

Jucatorul Horia Tecau ocupa in aceasta saptamana cea mai inalta pozitie din cariera in clasamentul WTA de dublu.

Sobolewski propune listarea Postei Romane la bursa, dupa esecul privatizarii. Ar fi cea mai buna varianta de capitalizare pentru companie

Listarea Postei Romane pe piata de capital ar putea reprezenta cea mai buna varianta de capitalizare pentru companie, a declarat Ludwik Sobolewski, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti BVB), si fost presedinte al Consiliului de Administratie al Postei Romane.

Clasamentul ATP: Horia Tecau a urcat pe locul trei in ierarhia de dublu - Cea mai buna clasare din cariera

Horia Tecau a urcat pe locul trei in clasamentul ATP de dublu, dupa cum informeaza atpworldtour. com. Cu 6. 990 de puncte, Horia este devansat doar de fratii Mike si Bob Bryan ambii cu cate 9. 490 de puncte). La simplu, Novak Djokovic ramane fara rival - domina categoric ierarhia.

Unilever, Procter and Gamble si Biofarm au avut cea mai mare vizibilitate in media

Unilever, Procter and Gamble si Biofarm sunt advertiserii cu cea mai mare vizibilitate in publicitate, in luna august, potrivit mediaTRUST.

Tinta de acoperire a populatiei cu televiziune digitala terestra pentru acest an ar putea sa nu fie atinsa: Cea mai mare parte a licitatiei pentru implementarea televiziunii digitale terestre in Romania este contestata la CNSC

Cea mai mare parte a licitatiei pentru implementarea televiziunii digitale terestre in Romania, contract cu o valoare estimata fara TVA de peste 101,5 milioane lei, este in prezent contestata la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC), au precizat pentru HotNews. ro oficialii Societatii Nationale de Radiocomunicatii SNR/Radiocom). Dupa esecul unei licitatii de peste 120 milioane de euro, soldata cu demiterea directorului general, Gabriel Grecu, SNR a relansat in luna mai 2015 licitatia pentru implementarea unei retele nationale de televiziune digitala terestra, care ar urma sa concureze platformele TV prin cablu si satelit.

Noul Clubman, cea mai lunga masina construita de Mini

Salonul auto de la Frankfurt pare sa fie Mecca SUV-urilor. Mini, compania de sub umbrela BMW, pare sa nu fie prea hotarata daca vrea sa intre in lupta masinilor mari, sau nu. Totusi, lanseaza noul model Clubman, care nu este nici cal, nici magar. Mini Clubman pastreaza designul intregii game de masini, dar este totusi [] Noul Clubman, cea mai lunga masina construita de Mini Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )