Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cea mai crunta razbunare: O vietnameza i-a taiat penisul sotului ei pentru ca a vrut sa bage divort

B1 B1,
Cea mai crunta razbunare: O vietnameza i-a taiat penisul sotului ei pentru ca a vrut sa bage divort

O femeie din California a fost condamnata la inchisoare pe viata, cu posibilitate de eliberare conditionata, dupa ce i-a taiat penisul sotului ei. Catherine Kieu, o vietnameza de 50 de ani, a fost condamnata. continuă pe B1

Barometrul Bunei Guvernari: Eficienta folosirii resurselor - principala problema a autoritatilor publice din Romania, in trimestrul I din 2013. Ministerul Transporturilor, perceput drept cea mai putin eficienta institutie publica

Peste 100 de antreprenori si executivi din companii romanesti si multinationale considera ca, in primul trimestru din 2013, principala provocare la adresa performantei autoritatilor publice din Romania o reprezinta eficienta utilizarii resurselor, potrivit celei de a patra editii a Barometrului Bunei Guvernari - cercetare trimestriala pe care Fundatia Romanian Business Leaders o lanseaza astazi, in parteneriat cu GfK Romania. Ministerul Transporturilor este perceput drept cea mai putin eficienta institutie publica 3 din 4 oameni de business semnaleaza lipsa de eficienta). La polul opus, Ministerul Finantelor Publice este vazut drept cel mai eficient, dar perceptia generala este tot negativa peste jumatate dintre respondenti considera ca rezultatele institutiei la acest criteriu sunt slabe).

Chinezii au inaugurat cea mai mare cladire din lume, de 3 ori mai mare decat Pentagonul (VIDEO)

Chinezii au inaugurat cea mai mare cladire din lume. De trei ori mai mare decat Pentagonul, constructia, care poarta numele de Centrul Global, are 500 de metri lungime, 400 de metri latime si este inalta de 100.

S-a lansat ANTENA PLAY.RO, cea mai tare platforma online de divertisment si stiri din Romania

Luni seara, la ora 20:00, s-a lansat ANTENA PLAY. RO, cea mai tare platforma online de divertisment si stiri din Romania. Veti descoperi 5 canale live, 6 canale exclusive, peste 200 de show-uri si cele mai tari.

FOTO Barbulesti, cea mai saraca comunitate locala din sud-estul Romaniei

Potrivit unui studiu al Institutului de Politici Publice, comuna Barbulesti din Ialomita este cea mai saraca localitate din zona de sud-est a tarii. Toate acestea deoarece, primaria din localitate poate asigura din venituri proprii, taxe si impozite locale, doar 25 % din cheltuieli. Tot la Barbulesti isi fac veacu si cei mai mari hoti, camatari, traficanti de carne vie sau interlopi din Ialomita.

FOTO Barbulesti, comunitatea locala cea mai saraca din sud-estul Romaniei

Comuna Barbulesti din Ialomita este cea mai saraca localitate din zona de sud-est a tarii, potrivit unui studiu al Institutului de Politici Publice. Toate acestea deoarece primaria din localitate poate asigura din venituri proprii, taxe si impozite locale, doar 25% din cheltuieli. Tot la Barbulesti isi fac veacul si cei mai mari hoti, camatari, traficanti de carne vie sau interlopi din Ialomita.

Federatia Patronatelor din Turism: Proiectul Dracula pentru promovarea Transilvaniei reprezinta cea mai profitabila strategie de dezvoltare a turismului

Proiectul Dracula pentru promovarea Transilvaniei reprezinta cea mai profitabila strategie de dezvoltare a turismului din regiune, se arata intr-un comunicat al Federatiei Patronatelor din Turism si Servicii FPTS) remis joi si citat de Agerpres.

Realitate si fantasma in cea mai recenta colectie Valentino Haute Couture

Designerii Valentino au creat un mix interesant de forme si tesaturi in cea mai recenta colectie haute couture a casei de moda. Conceputa asemanator unei expozitii de arta, colectia Valentino respecta toate rigorile didactice ale unei introduceri in lumea haute couture. Cititi si comentati pe StyleReport. ro.

Timisoara, orasul cu cea mai rapida conexiune la Internet din lume 150; unde se situeaza Romania

Romania se situeaza pe locul noua in lume ca viteza a Internetului, Timisoara fiind orasul cu cea mai buna viteza din lume in prima jumatate a anului curent, conform informatiilor de pe Net Index.

VIDEO Cea mai mare cladire din lume a fost deschisa oficial in China

Cea mai mare cladire din lume, in care ar incapea de 20 de ori Opera din Sydney si de aproape 3 ori Pentagonul, a fost deschisa oficial in provincia Sichuan din sud-vestul Chinei, relateaza The Independent.

VIDEO Cea mai mare cladire din lume, aflata in China, a fost deschisa oficial

Cea mai mare cladire din lume, in care ar incapea de 20 de ori Opera din Sydney si de aproape 3 ori Pentagonul, a fost deschisa oficial in provincia Sichuan din sud-vestul Chinei, relateaza The Independent.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )