Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai grava criza politica. Dilma Rousseff, suspendata de Senat

România Liberă România Liberă,
Cea mai grava criza politica. Dilma Rousseff, suspendata de Senat

Senatul a votat pentru inlaturarea de la putere a presedintelui de stanga, pentru 180 de zile, timp in care se deschide procedura de destituire. continuă pe România Liberă

Dilma Rousseff, suspendata din functia de presedinta a Braziliei

Presedinta Braziliei, Dilma Rousseff, a fost suspendata, joi, din functie, pentru maxim 180 de zile, a decis Senatul, conform News. ro. Rousseff va fi judecata pentru ca a manipulat in mod ilegal conturile publice cu scopul de a ascunde un deficit tot mai mare inainte sa fie realeasa in 2014.

Dilma Rousseff, suspendata din functia de presedinta a Braziliei

Presedinta Braziliei Dilma Rousseff a fost suspendata joi din functie de Senatul Federal pentru o perioada de maximum 180 de zile, in care va fi judecata pentru cosmetizarea conturilor publice.

Dilma Rousseff, suspendata din functia de presedinte al Braziliei in urma votului senatorilor

Senatorii brazilieni au dat joi un vot in favoarea suspendarii presedintei Dilma Rousseff, informeaza BBC News. Suspendarea sefei statului a fost adoptata cu 55 de voturi pentru si 22.

Olga Panaete, cea mai cunoscuta florareasa a Pitestiului: Plantele, ca si oamenii, sunt sensibile la muzica

Olga Panaete, femeia care a reusit sa faca o avere din cea mai mare pasiune a ei, spune ca florile deschid multe drumuri in viata si vorbeste despre satisfactiile pe care aceste plante i le-au adus de-a lungul anilor. Cea mai cunoscuta florareasa a Pitestiului dezvaluie si cateva dintre secretele cu care ingrijeste si mentine proaspete plantele.

Banca Transilvania, cea mai mare apreciere din BET

Actiunile Bancii Transilvania TLV) au inregistrat o crestere de 3,17%, in perioada 3-10 mai, raportata la moneda euro, aceasta fiind cea mai mare apreciere a unui titlu din cadrul indicelui BET.

S-a lansat cea mai scumpa calatorie cu avionul din lume: apartamentul zburator, la pretul unei locuinte cu doua camere de pe Calea Mosilor VIDEO

Cea mai scumpa calatorie cu avionul din lume, dus-intors, costa 67. 000 euro si include rezervarea unui apartament de lux cu doua camere, pretul unei locuinte similare in zona Mosilor din Bucuresti.

Orange este cea mai anchetata companie de catre Consiliul Concurentei. A patra investigatie se afla in curs de desfasurare

Orange, cel mai mare jucator de pe piata locala de telefonie mobila, a devenit cea mai anchetata companie de catre Consiliul Concurentei, a patra investigatie avand loc in urma unor plangeri legate de posibile incalcari ale reglementarilor de concurenta, noteaza News. ro.

Dacia a detronat Petrom si a ajuns sa fie cea mai mare companie din Romania

Dupa suprematia de care s-a bucurat, grupul OMV Petrom a fost depasit de Dacia, care a devenit cea mai mare companie din Romania. Compania a realizat un record in anul 2015, atunci cand a depas.

Operatiunea 60.000. Cea mai importanta campanie navala din Marea Neagra, in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial

Cea mai mare operatiune navala din Marea Neagra s-a desfasurat in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Desfasurata in perioada 11 aprilie - 13 mai 1944, actiunea de amploare a primit numele de cod Operatiunea 60.

Votati Cristina Neagu pentru titlul de Cea mai buna handbalista a lumii!

Romanca Cristina Neagu are nevoie de putin ajutor. Cea mai buna handbalista a Romaniei trebuie sa fie desemnata si Cea mai buna handbalista a lumii. Federatia Internationala de Handbal deruleaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )